Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Waldeklat45 pisze: 20 mar 2018 21:01
nikt nie romansuje
Waldek dziewczyny albo na drutach robią albo tylko czytają romanse cóż ja jednak w maju pojadę na tą Ukrainę do Truskawca przy okazji odwiedzę Lwów a u nas w Bieszczady w końcu jako emeryt mam czas bo tej zimy o mało nie otarłem się o depresję a tu żadnego antidotum czy panaceum
ciekawe czy tam się coś zmieniło,może pieniądze zarobione w Polsce,częściowo wrócą np do Truskawca?
https://www.forum.nasze-sanatorium.pl/viewtopic.php?f=36&t=16854
Maryann pisze: 15 lut 2018 21:19
Fejs mi powiedział że mój Walenty w Ustroniu... ale weż jedż teraz człowieku taki kawał... i gdzie go szukać??
Proponuję zacząć od Domu Kuracjusza i Zapiecka te szukanie a co tam kawał liczy się cel.
Dziekuje... Zapiecek jest mi dobrze znany...niewiem czy nie za dobrze.. i zapewno go tam dotad nie bylo...ostatnio sprawdzalam dwa tygodnie temu.... jakoś do Klubu Kuracjusza nigdy nie po drodze...ale w kwietniu tam zajrzę bo to blisko od Zapiecka..