Kolejka do sanatorium na 2015 rok

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
Awatar użytkownika
romantyk56
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 20 mar 2015 08:02
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 4

Re: Kolejka do sanatorium na 2015 rok

Post autor: romantyk56 »

wiesniaczkaela pisze:Krynica,Krynica a Sopot i LESNIK to co?Tylko ja mam cierpiec? :lol: :lol:
Elu to nie Nasza wina , że dostałaś Sopot :) ;) , ale będzie już ciepło i będzie jak sądzę bardzo miło czego Ci bardzo życzę Pozdrawiam :kwiat: :kwiat: Baw się dobrze ;) :) :) :kwiat:
ibizka wielkopolska
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 01 gru 2012 20:00
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 2 razy

Post autor: ibizka wielkopolska »

Ta pijalnia czekolady w Sopocie....... eh te słodkie wspomnienia ! Tego w Krynicy nie ma.
Awatar użytkownika
romantyk56
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 20 mar 2015 08:02
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: romantyk56 »

Ela sądzę że nie ważna jest miejscowość ;) :) , a ważne jest to gdzie się jest tz jakie jest zakwaterowanie, zabiegi, a w tym wszystkim najważniejsi są ludzie jak podchodzą do pobytu w sanatorium i jak się potrafią zintegrować ;) ;) .Pozdrawiam miło ;) :) :) :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 mar 2015 18:09
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Fionka »

romantyk56 pisze:Ela sądzę że nie ważna jest miejscowość ;) :) , a ważne jest to gdzie się jest tz jakie jest zakwaterowanie, zabiegi, a w tym wszystkim najważniejsi są ludzie jak podchodzą do pobytu w sanatorium i jak się potrafią zintegrować ;) ;) .Pozdrawiam miło ;) :) :) :kwiat: :kwiat:
Integracja to moje bez mala zawodowe zboczenie.Sopot jest piekny to wiem ,ale ten Lesnik :twisted: :twisted: :evil: :evil: :evil: Dzisiaj dzwonilam proszac o dwojke ,jade razem z kolezanka.Pani odpowiedziala ze tylko dla par, wiec zartem stwierdzilam ze teraz to nie wstyd i my jestesmy para.W odpowiedzi uslyszalam trzask.Pancia pizgla sluchawka.Znajoma dzisiaj wyjezdza zHeliosa.Spotkala na tancach pana z lesnika,ponoc potrafi brakowac nawet pieczywa,itp. itp.Bardzo dziekuje za wsparcie ,zaczne sie martwic wyjazdem po wyjsciu zCZMP czyli po 25 .Bede miala 4 pelne dni.
ibizka wielkopolska
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 01 gru 2012 20:00
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 2 razy

Post autor: ibizka wielkopolska »

No to ładnie tolerancyjna okazała się Pani z Heliosa !!!
Awatar użytkownika
Iza03
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 10 paź 2014 12:37
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: Iza03 »

Witam kolejkowiczów :kwiat:
U mnie od tygodnia ten sam numer - 81 :( ( kolejka do szpitala sanatoryjnego, reumatologia)
Nabrałam ochoty na Krynicę, dużo osób jedzie, ale dostanę chyba Busko lub Kotlinę Kłodzką.
Pozdrawiam serdecznie, życzę wyjeżdżającym miłego pobytu :)
Awatar użytkownika
syrenka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 paź 2009 17:53
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 15
Podziękowano: 1 raz

Post autor: syrenka »

Moje panie piszemy na temat ,,,,Kolejka ,,,,na dzisiaj numer 335 ...reumatologia ...Pozdrawiam z Warszawy ..... :kwiat:
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Iza03 pisze:Witam kolejkowiczów :kwiat:
U mnie od tygodnia ten sam numer - 81 :( ( kolejka do szpitala sanatoryjnego, reumatologia)
Nabrałam ochoty na Krynicę, dużo osób jedzie, ale dostanę chyba Busko lub Kotlinę Kłodzką.
Pozdrawiam serdecznie, życzę wyjeżdżającym miłego pobytu :)
Krajanko np. Ladek jest bardz, bardzo fajny. :twisted: moze z nami :twisted: :o :o :o :twisted: do :shock: :shock: Lesnika :?: :?: :?: :?:
Awatar użytkownika
Iza03
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 10 paź 2014 12:37
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: Iza03 »

;) Elu z Wami mogę do Leśnika :)
Nigdy nie byłam na morzem w sanatorium a chętnie bym skorzystała, w Kotlinie Kłodzkiej to byłam tylko w Długopolu - kilka razy - to może tym razem dadzą Lądek :?:
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Iza03 pisze:;) Elu z Wami mogę do Leśnika :)
Nigdy nie byłam na morzem w sanatorium a chętnie bym skorzystała, w Kotlinie Kłodzkiej to byłam tylko w Długopolu - kilka razy - to może tym razem dadzą Lądek :?:
Oczekujac na nastepne sanatorium z nr. :?: ,wpadlam na pomysl.Organizuje jednodniowe sanatorium u mnie w lesie.Zapewniam ze jest tu mikroklimat.pachnace sosnowe grotnickie lasy irehabilitacja ruchowa przy rabaniu drewna do kominka.Woda, piase,lasek-oczekuje i otwieram liste. :serce: :kwiat: :lol:
Zablokowany