Mazowiecki NFZ - z jakim numerkiem przydział?

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
DORO
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 22 wrz 2015 08:23
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 2

Re: Mazowiecki NFZ - z jakim numerkiem przydział?

Post autor: DORO »

jaga167 pisze: 21 mar 2018 20:48
DORO pisze: 21 mar 2018 20:03 2347 i ...czekam dalej :D :lol:
DORO= ostatnie momenty są pełne napięcia, jest ciekawie. Czekam na Twoją radość z przydziału. Ja mam nr 7750 - może pamiętasz lub notujesz to napisz kiedy miałaś podobny numer? Wtedy policzę mniej więcej kiedy przyjdzie czas na mnie :kwiat: :serce:
jaga167 podchodzę na luzie, napięcia aż tak dużego nie ma :P co dostanę to będzie - no chyba że jakaś masakra nastąpi to zrezygnuję :evil:
a taki numer miałam dokładnie miesiąc temu :)
Na finiszu spowolniło, dziś miałam 2130, pewnie ruszy dopiero po świętach ;)
Malgorzata45
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 12 sie 2014 16:33

Post autor: Malgorzata45 »

Jacek39 pisze: 22 mar 2018 17:05 Dam, dam :) może kogoś tu poznam z kim będę chodził na spacery ;)
Moj numer w kolejce oczekujących to 327 . Na jaki miesiąc mogę liczyć?
Awatar użytkownika
Jolka13
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 09 mar 2018 20:45
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: Jolka13 »

Nie rozumiem dlaczego jedni dostają przydziały przy numerze 300 a inni z numerem 2300. Czy to są inne różne oddziały albo inne skierowania? :?: Jak ktoś częściej korzysta to pewnie wie na czym t polega.
Malgorzata45
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 12 sie 2014 16:33

Post autor: Malgorzata45 »

Mam przyznany szpital uzdrowiskowy i to są odrębne kolejki zalezne od schorzenia .
Awatar użytkownika
Jolka13
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 09 mar 2018 20:45
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: Jolka13 »

Dzięki za podpowiedz ja jestem początkującym kuracjuszem i nie wiedziałam o co chodzi w tej kolejce. nawet nie wiedziałam że coś takiego jest. Pozdrawiam!
DORO
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Witam, a więc mam ten swój maj !!!!! i tylko tyle z mojej przepowiedni się sprawdziło :lol: bo zamiast tego swojego morza dostałam Iwonicz Zdrój - Górnik od 15 maja - też cudnie, prawda? :P Przydział dostałam dziś z numerem 2100 w 24 m-cu, wyjazd w 26 - zgodnie z zapisami w piśmie NFZ ;) Pozdrawiam wszystkich oczekujących :kwiat: :serce:
Awatar użytkownika
jaga167
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 16 lut 2015 08:11
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: jaga167 »

DORO pisze: 23 mar 2018 15:14 Witam, a więc mam ten swój maj !!!!! i tylko tyle z mojej przepowiedni się sprawdziło :lol: bo zamiast tego swojego morza dostałam Iwonicz Zdrój - Górnik od 15 maja - też cudnie, prawda? :P Przydział dostałam dziś z numerem 2100 w 24 m-cu, wyjazd w 26 - zgodnie z zapisami w piśmie NFZ ;) Pozdrawiam wszystkich oczekujących :kwiat: :serce:
Szczerze gratuluję! Termin doskonały. Dziękuję, że napisałaś o szczegółach, na podstawie których obliczyłam, że powinnam dostać od połowy czerwca. Ale zmartwiłam się bo ja miałam wpisane MORZE i nie chcę gór :oops: Wszystkiego dobrego! :serce:
DORO
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

jaga167, to będzie mój trzeci wyjazd z NFZ i za każdym razem kierujący mnie lekarz zaznaczał tereny nadmorskie i każdorazowo dostawałam tereny górskie :roll: :lol: . Myślałam, że do trzech razy sztuka, ale nieeee ... :shock: . Trzymam kciuki za Twoje morze w ciepłym czerwcu :) :serce:
Awatar użytkownika
jaga167
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

DORO pisze: 25 mar 2018 10:51 jaga167, to będzie mój trzeci wyjazd z NFZ i za każdym razem kierujący mnie lekarz zaznaczał tereny nadmorskie i każdorazowo dostawałam tereny górskie :roll: :lol: . Myślałam, że do trzech razy sztuka, ale nieeee ... :shock: . Trzymam kciuki za Twoje morze w ciepłym czerwcu :) :serce:
DORO - nie przypuszczałam, że przy zaznaczonym PRZEZ LEKARZA terenów nadmorskich przydzielają góry!? To chyba nie jest w porządku, ale co ma zrobić biedny kuracjusz, który czeka miesiącami... Dziękuję za wsparcie i dam znać co mnie przypadnie w udziale :kwiat:
Awatar użytkownika
jaga167
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

U mnie kolejka stoi na 6800, a jak u Was? Kto jeszcze czeka na wyjazd w przedziale reumatologia?
ODPOWIEDZ