Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
DORO pisze: 21 mar 2018 20:032347 i ...czekam dalej
DORO= ostatnie momenty są pełne napięcia, jest ciekawie. Czekam na Twoją radość z przydziału. Ja mam nr 7750 - może pamiętasz lub notujesz to napisz kiedy miałaś podobny numer? Wtedy policzę mniej więcej kiedy przyjdzie czas na mnie
jaga167 podchodzę na luzie, napięcia aż tak dużego nie ma co dostanę to będzie - no chyba że jakaś masakra nastąpi to zrezygnuję
a taki numer miałam dokładnie miesiąc temu
Na finiszu spowolniło, dziś miałam 2130, pewnie ruszy dopiero po świętach
Nie rozumiem dlaczego jedni dostają przydziały przy numerze 300 a inni z numerem 2300. Czy to są inne różne oddziały albo inne skierowania? Jak ktoś częściej korzysta to pewnie wie na czym t polega.
Dzięki za podpowiedz ja jestem początkującym kuracjuszem i nie wiedziałam o co chodzi w tej kolejce. nawet nie wiedziałam że coś takiego jest. Pozdrawiam!
Witam, a więc mam ten swój maj !!!!! i tylko tyle z mojej przepowiedni się sprawdziło bo zamiast tego swojego morza dostałam Iwonicz Zdrój - Górnik od 15 maja - też cudnie, prawda? Przydział dostałam dziś z numerem 2100 w 24 m-cu, wyjazd w 26 - zgodnie z zapisami w piśmie NFZ Pozdrawiam wszystkich oczekujących
DORO pisze: 23 mar 2018 15:14Witam, a więc mam ten swój maj !!!!! i tylko tyle z mojej przepowiedni się sprawdziło bo zamiast tego swojego morza dostałam Iwonicz Zdrój - Górnik od 15 maja - też cudnie, prawda? Przydział dostałam dziś z numerem 2100 w 24 m-cu, wyjazd w 26 - zgodnie z zapisami w piśmie NFZ Pozdrawiam wszystkich oczekujących
Szczerze gratuluję! Termin doskonały. Dziękuję, że napisałaś o szczegółach, na podstawie których obliczyłam, że powinnam dostać od połowy czerwca. Ale zmartwiłam się bo ja miałam wpisane MORZE i nie chcę gór Wszystkiego dobrego!
jaga167, to będzie mój trzeci wyjazd z NFZ i za każdym razem kierujący mnie lekarz zaznaczał tereny nadmorskie i każdorazowo dostawałam tereny górskie . Myślałam, że do trzech razy sztuka, ale nieeee ... . Trzymam kciuki za Twoje morze w ciepłym czerwcu
DORO pisze: 25 mar 2018 10:51jaga167, to będzie mój trzeci wyjazd z NFZ i za każdym razem kierujący mnie lekarz zaznaczał tereny nadmorskie i każdorazowo dostawałam tereny górskie . Myślałam, że do trzech razy sztuka, ale nieeee ... . Trzymam kciuki za Twoje morze w ciepłym czerwcu
DORO - nie przypuszczałam, że przy zaznaczonym PRZEZ LEKARZA terenów nadmorskich przydzielają góry!? To chyba nie jest w porządku, ale co ma zrobić biedny kuracjusz, który czeka miesiącami... Dziękuję za wsparcie i dam znać co mnie przypadnie w udziale