Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Ja jeszcze dyżuruję.Muszę zawlec się do łazienki a lenia mam. Ciężki dzień za mną i noc przedemną.
Jak Alu...męża już oddelegowujesz do krainy Wielkich Jezior?
Oo..Balbinka nawet do meczy przygotowuje się. Dobry kompan z niej
Gieniu dawaj Jego do mnie tu na ruszt zaopiekuję się lepiej jak własnym, włos z głowy nie spadnie serio.
Jeszcze jak będzie ze mną mecze oglądał to nie wiem czy Ci oddam takiego skarba.
Dzień dobry wszystkim
Ysy dzięki za kawę
Cichutko na paluszkach, żeby Balbinki nie obudzić , dobrze wiem co to nieprzespane noce, mam nadzieję, że odsypia.
Miłego świętowania
Cześć cześć nie wiem czy poczynało, ale popadało u mnie, tylko nadal czuję się ciężkie stojące powietrze a słońca nie ma. Obiad przygotowany tylko ziemniaki ugotować a nie stać przy garach... Przyjemnego relaksowania i odpoczywania