Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witaj Małgosiu witajcie mili śniadaniowicze
Dzisiaj juz czwartek
Syn mi to przed chwilą uświadomił
A ja myślałam, ze środa
Jak to dobrze....jeszcze tylko jutro i......działeczka
Pozdrawiam Was wszystkich bardzo serdecznie z płomiennym humorkiem od samego ranka
Dzień dobry Małgosiu wszystkim śniadanowiczą codziennie kawka zrobiona to od niej zaczynam każdy dzień
śniadanko póżniej pozdrawiam stałą ekipę śniadaniową
Dzien powitac ladnie wyspani ,,, sniadanko na stole, kawa pobudzajaca i coz wiecej trzeba pogoda tez chyba dopisuje,,, dzis moje sniadanko bedzie ostatnim
- robie sobie parodniowa przerwe
Wszystkim zycze , milego dnia i wysminitego sniadanka Malgosinego