Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Chwila ja dopiero przyszłam coś zjeśc zostało coś dla mnie rano zawsze kwka póżniej śniadanko jem resztki ale zostawiły
dziewczyny zostawię jeszcze jeśli by ktoś dołączył naszej Tereni nie było jeszcze kareta nie dotarła na miejsce
pozdrawiam
Nie ma śniadania ?
Jestem głodna.....całą noc nie jadłam a niedługo lecę na działeczkę
Trzeba się solidnie posilić przed ciężką pracą
Trudno... poczekam troszkę
Pozdrawiam wszystkich naszych głodomorków i życzę słonecznego, miłego i spokojnego dnia
Dzień dobry sobota śniadanka jeszcze nie ma trzeba zrobić słoneczko wcześniej zaglądało więć zaraz coś zrobimy
podamy następni bedą zagladam smacznego śniadanka pysznej porannej kawy pozdrawiam stałą ekipę śniadaniową