ROZMOWY NOCĄ

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Re: ROZMOWY NOCĄ

Post autor: ANDY12345 »

Dobramoc :kwiat: .
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Cześć Aniołku :D , ja przytulam do serduszka, a nie do brzuszka ;) ....... małe kroczki stawiasz :lol: .
A dlaczego podejrzewasz, że na imieninach w muzycznym ? :roll: . Z tego co pamiętam, to szedłem sam, a jak się obudziłem....... to ze snem :lol: .
Anglia dalej, ale zapowiadają ocieplenie do kilkunastu stopni, także ten tego...... już nie będziesz wyciągać grzybków spod śniegu :lol: .
Śniadanka jeszcze nie ma, ale obiadek już jest....... grzybowa :P .
Dzień bardziej domatorski :roll: . Przydałoby się jednak przejść jak nie pada....... może do sklepu po jakieś zbędne byle coś :lol: .
Miłego i pogodnego :D .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 mar 2020 22:12
Podziękował: 26 razy
Podziękowano: 73 razy

Post autor: Kleinehexe »

A sąsiadów za ściany czasem słyszysz? A tam więcej niż jeden kroczek. :oops: :P
Dzień dobry :kwiat: A to trzeba zaraz po coś wychodzić? :? Można przecież zwyczajnie na spacer, ja właśnie po i zaraz będę śniadać. :) Zupka pyrkoli jeszcze u mnie. Dziś odwołana tydzień temu wizyta. Będzie mikołajkowo, a nie andrzejkowo. Skrzat Jultomte już na schodach czeka. :D
Miłego! :kwiat:
PS
Nic nie podejrzewam, tylko dedukuję. :oops:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

To w Herlocka Szolmsa się bawisz ? :roll: .......a na skrzypcach też tak grasz ? :lol: .
To sąsiadów mam przytulać ? :oops: ...... wolę coś młodszego :lol: .
Ja jednak wolę mieć jakiś pretekst ;) ...... przynajmniej obecnie :lol: . Dlatego przeszukuję szafki, może podstawę znajdę. A jak nie to będzie domatorskie poruszenie....... tysiąckrotne wystarczy :P .
Dobrze że nie Niemiecki i jeszcze nie rudy :roll: . Ale nazwisko tak jakby niemieckie...... oj uważaj uważaj :lol: .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Nieeee, Columbo, bo prochowiec mam. :lol:
No typowy facet :evil: , tylko młodsze model by chciał. :oops: ;)
Siwy, szwedzki, ale z czerwoną czapką. :P
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Też taki wyświechtany ? :roll: . Jeszcze coś z niego masz ?....... bo wąsów to na pewno :lol: .
Młodszy młodszy :roll: ...... ale to nawet nie ten typ :P .
A czerwony nochal też ma ? :lol: .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Zaraz wyświechtany :roll: trochę zużyty tylko. :oops: Taa, jedno oko na Maroko, a drugie na Kaukaz. ;) :lol: A nie widziałeś nigdy baby z wąsem? :o
Sam wspomniałeś o wieku, nie o typie. :P A jaki jest ten typ, jak już temat wywołałeś? :oops:
Nie, on skrzat niepijący. :lol:
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dobramoc z Tobą :kwiat:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Nawet w cyrku nie widziałem :lol: .
Nadmienię że to jest bardzo stare osiedle, także dla mnie jest to oczywista oczywistość.
A typ ? chyba każdy ma swoje upodobania czy preferencje. I tu o nich nie będę mówił, bo dopiero naocznie przekonujemy się czy...... poczujemy to coś :D . A czy to szósty czy siódmy czy nasze wszystkie zmysły zadziałają, to się dopiero okaże. Choć i głos ma bardzo duże znaczenie. Ale jest jedno ale...... ale to spotkanie powinno być osobiste, a nie przez media :P .
A czerwony nochal, to tylko oznaka spożywania ? :roll: , czy może skandynawskiego mrozu :lol: .
Dobramoc :kwiat: .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Nie wierzę. :shock: Wiesz ile kobiet ma wąsik, zwłaszcza starszych, bo młodsze to usuwają. Oczywiście to nie są wąsika sarmackie, więc może nie dostrzegłeś, bo patrzyłeś niżej. ;) :lol:
Pewnie, że każdy ma jakiś tam swój typ. Nie znaczy jednak, że on determinuje zawieranie znajomości, bo nie ocenia się książki tylko po okładce. :oops: Ale nie chcesz publicznie go zdradzać, to ja to szanuję. :P :D
Do mrozu to się przyzwyczaił, a czerwony nochal może być od picia bez względu na porę roku i warunki pogodowe. :P
Dzień dobry :kwiat: , ale mi się dziś długo pospało :o , o mieszaninie dziwnych snów nie wspomnę. :shock: Trochę mi się tryb zaburzył i trzeba zrobić jakiś reset oprogramowania. :lol:
Miłego! :kwiat:
ODPOWIEDZ