Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Lekko zakręciłaś tymi odczuciami .
U mnie przed dziewiątą też zaczęło pięknie świecić i z niewielkimi przerwami do wieczorka dotrwało .
To dobrze, że aptekę masz w domu, a nie dopiero po miedzach latać . Ja się tylko miodem wspomagam, ale codziennie......... czasami czosnkiem .
Wszystkich nie zjem na raz, bo by mi coś mogło pęknąć .
To wróć do posta, w którym pisałeś, że nie odczułeś wzrostu cen.
Po miedzach to się lata, jak jest na to czas i pora, a nie dopiero kupuje się parasol, gdy deszcz zaczyna padać. Z roku na rok robię coraz więcej mikstur. Czosnek i miód to także u mnie obowiązkowa pozycja w apteczce.
Nie pękaj!
Jak to Ty nie miałaś, ja też, to w takim razie kto ? ....... chyba że to tajemnica państwowa .
Właśnie to mówię, że aptekę już masz, a po miedzach to pewnie na wiosnę ruszysz .
Coś a nie ja .
Cześć Aniołku , po reakcji mogę wnioskować, że to jego miałaś na myśli .
Akurat nie o pryszcze mi chodzi, a o opuchliznę.......... głodową , a na to masz dobrą receptę ? . Choć lepszy byłby od razu odpowiedni preparat ........ najlepiej po Nowym Roku .
I skończyło się ładnie i Anglia z powrotem przyszła . Pomidorową gotuję na poprawę .
Miłego i spokojnego .
Na tę opuchliznę to jest tylko jeden sposób: MŻ.
Dzień dobry! U mnie rano była Anglia, a teraz to chyba wiosna już przyszła w grudniu. To sobie sztuczną zimę na ekranie włączam. https://youtu.be/NnfKdOUEOjw?si=5zaDfZDxWu2Lhv3U
Zrobiłeś mi smaka truskawkami, więc wyjęłam swoje. Będą jako sosik do naleśników na kolację.
Miłego!