Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Taaaaa, od razu kości ...... bioderko będę skubał .
A słoneczko dzisiaj w zmiennym nastroju i się przebierało w fatałaszkach . W południe wreszcie wybrała złocistą kieckę i do teraz paraduje .
Nie masz gdzie szukać wrogów ? ...... nie ma rąk, ale mocno oddaje .
Ja już się naryzykowałem ....... teraz tylko na spokojnie .
Nie skubaniec........ jeszcze opierzony .
No nie wiem po której stronie ta wesołość ......... a kto komu do dziurki zagląda .
A to chcesz sąsiadów budzić ? . Ja już w tym wieku, że hałas mi przeszkadza ...... wolę na powolniaczka .
To uważaj, bo można Cię oskubać skoro jest z czego.
Chyba Ty, bo ja nie zaglądam, tylko patrzę czy leci.
U mnie sąsiedzi nie tak blisko, to można się drzeć.
A czemu ja bym miała skubać? To Ty się lubujesz w skubaniu.
Netafora to była. Poza tym butelka jasna, przeźroczysta, to nigdzie zaglądać nie trzeba.
Stopery to będą potrzebne, ale nie przeze mnie, a przez piromanów.