Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam oczekujących,
na forum nic się nie dzieje i w NFZ również nic się nie dzieje.
Numerki prawie stoją w miejscu.
Stan na dziś 6533
Czy wszyscy czekają na aż się ociepli?
IwonaC pisze:...Numerki prawie stoją w miejscu.
Stan na dziś 6533
Czy wszyscy czekają na aż się ociepli?
Trzeba się z tym pogodzić. Przez 4 miesiące tego roku numerki spadały prawie w szaleńczym tempie i muszą teraz spowolnić bo przy takim tempie to za ok. 2 miesiące Lubelski NFZ zakończyłby przydzielanie sanatoriów w bieżącym roku. Nie kojarzę aby kiedykolwiek oczekujący dostawali przydział z ponad 4-ro miesięcznym wyprzedzeniem, a w tym roku takie przypadki były.
Na dzień dzisiejszy mój numerek to 2670 i liczę na przydział we wrześniu.
Pozdrawiam
Tadek7775 pisze:
Trzeba się z tym pogodzić. Przez 4 miesiące tego roku numerki spadały prawie w szaleńczym tempie i muszą teraz spowolnić bo przy takim tempie to za ok. 2 miesiące Lubelski NFZ zakończyłby przydzielanie sanatoriów w bieżącym roku. Nie kojarzę aby kiedykolwiek oczekujący dostawali przydział z ponad 4-ro miesięcznym wyprzedzeniem, a w tym roku takie przypadki były.
Na dzień dzisiejszy mój numerek to 2670 i liczę na przydział we wrześniu.
Pozdrawiam
No to przy moim liczniku, chyba mogę zapomnieć o październiku
IwonaC pisze: No to przy moim liczniku, chyba mogę zapomnieć o październiku
Pamiętaj że są jeszcze zwroty i jest to sposób aby uciec od listopadowego albo grudniowego terminu. Trzeba tylko pomyśleć dlaczego nie możesz pojechać późną jesienią i udać się z prośbą do NFZ-tu. Jest to skuteczniejsze jak załatwianie sprawy przez telefon.
Pozdrawiam
Witam przyszłych kuracjuszy z lubelskiego.Ja sobie trochę poczekam mam dopiero 22300 numerek i oczekuję i mam nadzieję ,że w sierpniu 2018 r pojadę tak się gimnastykowałam ,żeby złożyć w marcu tego roku wniosek i czekać 18 m-cy a tu niespodzianka wydłużyło się na 20 mcy pech to pech jak nie w styczniu to w marcu mi wypada zawsze i znowu zima ,Jak w końcu trafić lato.Pozdrawiam was serdecznie składałam wniosek to miałam 27500 numerek przez 3 miesiące leciało z górki a teraz staneło.Trzymajcie za mnie kciuki ))))
POZDRAWIAM )))
Witaj beatrix mam ten sam numerek co Ty ja składałam w lutym czas oczekiwania 18 miesięcy i mam nadzieję że tak będzie bo wypada na sierpień Pozdrawiam wszystkich oczekujących.
No wreszczie dzisiaj coś ruszyło bo spadło dzisiaj 258, a ile w maju do tej pory to lepiej nie mówić. Jeszcze jeden taki dzień jak dzisiaj i rozmieniam 2000.
Pozdrawiam
Witam oczekujących.
w końcu przesiadłam się do 5 wagonika.
Stan na dziś 5975
Miesiąc przestoju może wynagrodzi mnie i wszystkim oczekującym wykazaną cierpliwość
Piszcie gdzie dostajecie przydziały.
Podzielimy entuzjazm wszystkich z przydziałem