Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witaj Ramona tutaj zawsze znajdziesz kogoś do rozmowy ...do sniadania...do pogadania...do obiadu..
tematów do dyskusji jest mnogo..więc tylko wybieraj..zawsze z tobą pogadamy..pozdrawiam Goska
Dzięki Gosia. będę na pewno jak tylko czas pozwoli. Mogę być tylko w godzinach popołudniowych lub wieczorowych.
Jestem jeszcze dziś bo jutro wyjeżdżam do Krynicy Zdrój troszkę odpocząć i nabrać dystansu do moich kłopotów
Nie ma sprawy...będziemy na ciebie czekać...wiesz gdzie nas szukać
Odpoczywaj..nabieraj sił...i pamiętaj nie jesteś sama A tak przy okazji pozdrów Krynicę
Gdzie się zatrzymałaś
Małgosi będę w sanatorium Zgoda przez 7 dni. Dziękuje Wam za wszystko, że jesteście takie życzliwe i życzycie mi dobrze. Będąc w Krynicy będę myślała co u Was a jak wrócę to napisze jak spędziłam ten czas.
Principiante czy dobrze pamiętam tez jesteś z woj, mazowieckiego?Bardzo jestem Wam wdzięczna za wszystko przede wszystkim za te miłe słowa
ojtam,ojtam...jesteśmy normalne kobitki...wracaj do nas..a tam to tylko czas dla ciebie..o niczym innym nie myśl
wrócisz to napiszesz o przygodzie w Krynicy
Dziewczyny Krynica to moje ulubione miejsce . Byliśmy z mężem kilkanaście razy, a sam byłam w sanatorium Zgoda i Continentalu. Byłam też na końcu kwietnia już sama przez tydzień.Ja też jestem normalną kobitka z poczuciem humoru. Princypiante może mieszkamy nie daleko od siebie Ja mieszkam na południe od Warszawy
Pozdrawiam
Idę teraz do siostry. Będę około 20