Paczka z Olecka

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Duszyczka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 paź 2018 19:17
Podziękowano: 8 razy

Re: Paczka z Olecka

Post autor: Duszyczka »

Chyba po 5-tej kawkę zaserwowałam? :roll: :?: Tylko postawiłam na stół bez słów :mrgreen: Sorki...
Dzięki Ysy za przypomnienie .Już pewnie ostygła. :cry: :serce:
Coraz bardziej ostry wiatr u mnie.. :shock: Przywieje czy przewieje :roll: :?: Trzeba długie gatki wkładać bo jakby "coś" ;) to mąż powie że był wtedy w pracy a listonosz chodzi codziennie z rana . ;) :D
Miłego ochłodzenia! ❄⛄
Duszyczka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Ysy...teraz u Ciebie nie pada?
Pancernz...jaka u Ciebie była wczoraj temperatura? Chyba miałeś najcieplej z nas tu zgromadzonych ?
Awatar użytkownika
alutka 114
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 22 gru 2018 19:01
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: alutka 114 »

Dzień dobry wszystkim :serce:
Ja niestety też nie mogłam spać no i teraz głowa boli okropnie, mierzyłam sobie ciśnienie i spadło, więc dużą kawę poproszę :)
Teraz 25 stopni, trochę się chmurzy, ale i tak jest duszno tylko lekki wiaterek pozwala oddychać.
Duszyczka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Wypatrzyłam na mapie opadów że u Was Alutko coś tam wisi w powietrzu. Może raczy opaść ? :serce:
U mnie teraz 23 st na zewnątrz.Wczoraj termometr okienny chyba mi padł od temperatury...Ma skalę do 50-ciu.Wisi na stronie wswschodniej.Do południa był na słońcu.Od wczoraj zginął mi tam słupek rtęci. :shock: Czy to możliwe? Chyba że to moja jaskra tak postępuje... :cry:
Gość

Post autor: Gość »

U mnie teraz nie pada i jest 19 st lekko wieje i chmury od strony Szwecji pędzą jak szalone, ok 10-ej ma wyjść słonko. Zobaczymy... :D :lol:
Balbina79
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 17 gru 2018 16:14

Post autor: Balbina79 »

Ja na szczęście oddycham spokojnie trochę wieje, niebo zachmurzone czasami słoneczko się przebija ale temperatura jest poniżej 20 więc jest fajnie. Serio dobrze jest trochę odpocząć od upałów. Trochę dały w kość. Już wczoraj późnym popołudniem ciężko bardzo było kiepsko się czułam nie mogłam sobie miejsca znaleźć.
Dziś trzeba chyba w końcu wyjść z domu i zrobić jakieś zakupy, bo w lodówce tylko światło zostało.
Gość

Post autor: Gość »

Dusiu :serce: to u Ciebie ze wzrokiem tak jak z tymi żulami co dyktę pili i jeden do drugiego mówi:
- pij szybciej bo się ściemniać zaczyna :!: :idea:
:lol: :lol: :lol:
Duszyczka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

:lol: :lol: :lol: A wiiidzisz :roll: :?: :lol: Dobra. ..następnym razem kolor przefiltruję przez bibułkę :lol: ;) Może i ten fioletowy kolor już mi obrzydł. . :mrgreen: :lol:
Powaga. ..słupek mi znikł. ..albo ktoś zapitolił :roll: :?: ;)
Awatar użytkownika
Pancernz
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 kwie 2017 17:11
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 9
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 7 razy

Post autor: Pancernz »

Tak wychodzi ,że wczoraj u mnie było najgorzej,bardzo ciepło a już jak zjadłem obiad spłynąłem potem i wentylator zaraz włączałem .Dziś chyba u mnie podobnie jak u Balbiny pogoda ,to pijemy kawkę
Duszyczka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Uuuu...Pancernz.jesteś spóźnialski z kawusią... ;) :D
Wzrok mi się pogarsza z minity na minutę....Deszczu nie widzę ani chmur. ;) :D Tylko wieje jak w Wąchocku...
Ile Remku zaobserwowałeś wczoraj max na termometrze?
ODPOWIEDZ