Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Ida masz rację w kwietniu 2014 roku minął rok od powrotu z sanatorium,czyli minęło już 18 miesięcy,ale teraz nie mogę dzwonić o zwroty bo mi nie pasuje.
Miesiąc przeleciał jak z bicza strzelił, mój numer na dzień 20.01.2015 to 90627 z moich obliczeń wynika że za ten okres przesunąłem się o 2555 miejsca. Moja średnia za cały okres to 3275 numerków .I dlatego poczekam sobie jeszcze około 28 miesięcy.
Chyba wpisuję się w nieodpowiedni temat,bo wychodzi mi,że najwcześniej to mogę pojechać w 2018r.Mój numerek startowy 116tyś z hakiem i czas oczekiwania 26 m-cy.Z tego co śledzę na forum to w najbardziej niezdrowym regionie śląskim czeka się nawet dwa razy dłużej niż w niektórych z czystym powietrzem.Pozdrawiam!