Rowerem wzdłuż całego polskiego wybrzeża - 2019
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
Re: Rowerem wzdłuż całego polskiego wybrzeża - 2019
Nowym Forumowiczom
Dziękuję za doping
Dla Tych .którzy wspierają -Dopingują .
Pragnę poinformować ,że rzekomo czeka na mnie już Nowy i Polski ze względu na serwis jednoślad .
Dzieciątko chyba się zastanowiło i postanowiło mi za upór i jako dobry prognostyk dać narazie Voucher-opłacony z dostawą niestety po Nowym roku takiego rowerka -Romet Wagant 7 2019.
Młodszy syn natomiast chciał mi i chce nadal zasponsorować -Rower Ecobike Even White 2017 z baterią 10,4AH ale wiedzą że to jeszcze nie mój etap .
Dziś odbyłem pierwszy bo obowiązkowy trening 30 minut na stacjonarnym plus 30 minut bieżnia .
Bo praca nad nogami musi być
-
alka50+
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 02 sty 2015 11:50
- Oddział NFZ: Zachodniopomorski
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 17 razy
- Podziękowano: 42 razy
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
Violet dał POMYSŁ .
Który podoba mi się i ,który jest realnie do spełnienia.
..w 1980 roku z Kolegą odwiedziliśmy cała Polskę tzw Miasta wojewódzkie w POLSCE pisał o Nas Nawet Świat Młodych 49 Miast w 50 dni -fakt całe wakacje ale jaka eskapada skończylismy niefortunnie w OPOLU gdybyśmy skończyli w Warszawie była by informacja w DTV
Schorzenia -Broń Boże choroby to stan ciała ..w 1992 roku wszczepiono mi w tyskim szpitalu Wirusa B choć po czasie okazało się że był to jednak Wirus C.
Stwierdzono wg ówczesnych dostępnej wiedzy NAWET Marstkość Wątroby Już byłem zdesperowany .. 14 lat DIETY wątrobowej biały ser , białe mięso i warzywka ..wyszedłem w 2008 roku otrzymałem ostatecznie potwierdzone wyniki z niezależnej Kliniki ...Wątrobowej -okazało się że udało się .
Do dziś pamiętam smak duszonej cebuli w potrawie ,której nawet nie poczułem przez prawie 16 lat.
Przyznaję się wypiłem szklankę piwa i spałem prawie 20 godzin chyba się upiłem choc chyba było to piwo ..bezalkoholowe
Tak przyznaję się Diagnostyka w Moim przypadku jest na NAJWYŻSZYM poziomie leczę się dzięki Moim Przyjaciołom w chyba Najlepszych placówkach.
Prawda jest taka że ponad 30 lat Cukrzycy insulinozależnej Typ 1 z powikłaniami spowodował kilka Zmian w organiźmie -ALE musisz wiedzieć że w moim przypadku leczy się szybciej niż na ..psie -takie powiedzenie.
Nie mam zamiaru się tutaj na portalu licytować Mam kilka schorzeń ,którymi mógłbym obdzielić kilka Osób ale są Moje .
Jestem wg rankingu jednym z kilku ,którzy wygrali w Polsce z Wirusem C , , wygrałem z Nowotworem bo .. Miałem siłę i chciałem Walczyć Wygrywam choć nieraz mimo przegranej Mówie tę Bitwe przegrywam ale Wojnę Wygram.
Będę Czekał na Ciebie gdy wyruszymy ze Świnoujścia gdy będziesz Nas dopingować w Kołobrzegu a i obiecuję ( Brak Subordynacji u Violeta ale mysle że wyrazi ZGODĘ ,że Porwę Cię na Tańce do Mojego serdecznego kolegi Mariana na Kasprowicza 17 do Kawiarenki ..SanRemo
Co do treningu ..tak mam obsesję ,że muszę mieć jak najmocniejsze Nogi bo w sporcie rowerowym
Oczywiście trening jest na lajciku bo jest OFICJALNA -Obawa choć NIE MA Zakazu odnośnie elektrody
- violet58
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 14 sty 2012 20:26
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 15
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 12 razy
Chciałbym podrzucić kolejny link do ciekawej relacji z wyprawy wzdłuż Bałtyku. Odbyła się ona co prawda kilka lat temu (2015), ale zawiera wiele informacji, które mogą być przydatne. Założenia podobne do naszych, bez wcześniejszych rezerwacji noclegów , czas trwania podobny. Warto przeczytać...
http://fotorowerzystka.blogspot.com/201 ... tep-i.html
Pozdrawiam
-
alka50+
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 02 sty 2015 11:50
- Oddział NFZ: Zachodniopomorski
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 17 razy
- Podziękowano: 42 razy
- violet58
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 14 sty 2012 20:26
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 15
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 12 razy
8 miesięcy 2 dni 19 godzin i 37 minut
Trochę przerażają te wszechobecne relikty postkomunistycznych wynalazków drogowców - dziurawe płyty typu "jumbo" . Miałem wątpliwą okazję przetestować tę nawierzchnię podczas przejazdu z Darłówka do Jarosławca - jeszcze z nie połatanym kręgosłupem. Mam nadzieję, że przez trzy lata, które minęły od opisanej podróży wiele dróg zmieniło się na lepsze.