Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Kuracjusz sportowiec, kuracjusz kibic. Sport to zdrowie, a więc... kibicujcie swoim drużynom, piszcie o wydarzeniach sportowych, pochwalcie się swoimi osiągnięciami.
Rozumiem Kaziu
Zatem do usłyszenia. ..nie wiem co ja zrobię jak będzie po MŚ. ..
Teraz sobie poczytałam wywiad trenera naszych siatkarzy...nie będę kopiować bo każdy ma dostęp do sportu i internetu....Pan Gribić podał wynik na dzisiaj 3 do 2 dla Serbi.......
Telewizor w formie, ja w formie.
Gotów na każdy wynik, i tak już zaszły daleko. Po meczu Amerykanek wiemy że nie było sensu narzekać, że trafiamy na Serbię a nie USA. Wcale nie byłoby łatwiej .
Wyszło zarządzanie, że tutaj oglądamy przy szklaneczce piwa. Kto zarządził - wiadomo.
A ja nie jestem przeciwny .
Witaj Małgosiu, silnych wrażeń życzę
Podpisuję listę
Też życzę wszystkim kibicom...dobrego meczu....byle nie dostać do 10....jestem zupełnie spokojna....co ma być to będzie
Do boju ,walczcie dziewczyny o medal.....