Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Jasmina jesteś kochana chyba jednak tak zrobię. Wezmę to zaświadczenie od dyrektorki i osobiście zjawię się na miejscu.Jak to dobrze że istnieje takie forum jak to.Pozdrawiam
stokrotko powodzenia trzymam kciuki Jasmina dobrze doradza , spróbować zawsze warto. Dobrze że masz blisko , ja mam do NFZ 180 km. to tylko telefon Czekam na wiadomość .
Pozdrawiam serdecznie Bunia.
samanta pisze:Witam! Koko - masz rację w czerwcu minie mi 18 miesięcy więc jak dobrze pójdzie termin przypadnie mi na wrzesień ,pażdziernik lub listopad .
Raczej wrzesien lub pazdziernik-listopad nie!! wiem cos bo ja niedługo pojade a jestem z maja 2011roku i bede miał marzec lub kwiecien .Wiem to z dobrych zródeł.pozdrawiam
Koko obyś miał rację ,ostatnio byłam w pazdzierniku i trafiłam na piękną złotą jesień, teraz liczę na wyjazd nad morze więc z września byłabym bardzo zadowolona . Pozdrawiam