Sanatorium Bryza -Dzwirzyno k/Kołobrzegu

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
arlet
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 13 mar 2012 14:10

Re: Sanatorium Bryza -Dzwirzyno k/Kołobrzegu

Post autor: arlet »

Przyznam że przeraziły mnie te "dodatkowe" koszty, i już zaczęłam wątpić czy ilość straconych pieniędzy jest wyznacznikiem poprawy zdrowia, bo ja docelowo wyjeżdżam do sanatorium odpocząć, poprawić zdrowie, po to abym mogła w lepszej kondycji wrócić do pracy. A moje dochody i utrzymanie rodziny nigdy nie pozwolą mi na takie szaleństwo. Pozdrawiam wszystkich leczących się.
forumowicz

Post autor: forumowicz »

alert nie patrz z takiej pozycji jak te dwie Panie ,więcej w tych nieeleganckich przepychankach popisywania się niż prawdy :( Masz wyżywienie ,masz noclegi ,trzeba wziąc jakąs kaskę na dokupienie sobie czegoś ,lub pójście do kafejki .Ale nie iść do banku po kredyt ,wierz mi jeżdżę do sanatoriów i widzę jak inni wydają pieniążki ,po prostu wiele osób ma małe zasoby ,ale świetne towarzystwo zrekompensuje te braki.
I nie czuj się nigdy w obowiązku tłumaczyć , tylko miej uśmiech na twarzy ,zjednuj sobie innych życzliwością ,poczuciem humoru a nie poprzez nic nie znaczące środki materialne.To nie przyjaciel ,jak klasyfikuje innych na podstawie posiadania /wielcy i bogaci umierają opuszczeni przez wszystkich/,przyjaciele kochają za to jakim jest się człowiekiem.
Życzę Ci miłego pobytu :) głowa do góry :) :)
kruszynka
Gosia43
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 lut 2012 11:15

Post autor: Gosia43 »

Arlet ;) Kruszynak ma racje i ja się potym podpisuje.Też jestem częstym gościem sanatorium i majątku tam nie tżeba mieć.
Ale i są tacy co szastają piniedzmi na lewo i prawo.Najwarzniejszy jest wypoczynek i zabiegi oraz miłe towarzystwo na pogaduchy oraz dobre samopoczucie.A w nawiasie mówiąć stówka na tydzień spokojnie starcza -przynajmiej mi. :lol: :lol:
arlet
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 13 mar 2012 14:10

Post autor: arlet »

Kruszynka - Gosia dziękuję za wsparcie. moim zdaniem to nie pozom pieniądza w kieszeni świadczy o wartości człowieka. ale to co sobą prezentujemy. Bardzo chciałabym aby ten mój pierwszy wyjazd do sanatorium pozostawił miłe wspomnienia i pomógł uporać się z moimi kłopotami. dziewczyny dziękuję za słowa otuchy.śliczne obrazeczki , życzę zdrówka i powodzenia oraz Wesołych Świąt. ja odpoczywam od 10 kwietnia.
forumowicz

Witaj Arlet sorki za błąd w pisowni :lol: i widzisz ,jak nasze nastawienie można ukierunkować :) Wszystkiego naj
kruszynka
forumowicz

Babciu Gosiu ;) :) jesteś dobra w tych zdjęciach :lol: :lol: :lol: fajne :roll: :roll:
Gosia43
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Arlet ;) No to cudownie bo ja też w tym samym czasie będę się kurować.Życze miłego i pogodnego wypoczynku :)
Gosia43
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Kruszynka ;) Dzięki za komplement ;) A bacią jestem młodą :lol: :lol: :lol: Pozdrawiam
forumowicz

Tak myślałam :) tylko dzieci się starzeją :lol: :)
nuna
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 27 gru 2011 11:33

Post autor: nuna »

Czy ktoś z Państwa zwłaszcza tych często wyjeżdżających do sanatoriów ZUS może polecić jakieś dobre pod względem bazy zabiegowej i warunków ogólnych. Byłam w Bryzie i jestem zadowolona, ale gdzie jeszcze mają dobre warunki np. zajęcia w basenie? będę wdzięczna za wskazówki. Pozdrawiam i życzę zdrowia.
ODPOWIEDZ