STEGNA-FALA 30.07.2014

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
forumowicz

Re: STEGNA-FALA 30.07.2014

Post autor: forumowicz »

teśka pisze:Mam takie motto od wielu lat. Powstało we mnie właśnie po powrocie ze Stegny w 2009 roku:
Jeśli jest Ci źle, spójrz czasem nocą w niebo... ujrzysz gwiazdkę, która świeci tylko dla Ciebie i doda Ci blasku na każdy dzień :)
Witaj Tesia :kwiat:
Mamy podobnie tylko,że Ja mam takie: Wszystkie gwiazdy na niebie świecą dla Ciebie,a Ty jedyna jesteś mym morzem oraz portem,gdzie dopływam powoli do Ciebie :)
Awatar użytkownika
asiulek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 cze 2014 17:02
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: asiulek »

Alek pisze:
teśka pisze:Mam takie motto od wielu lat. Powstało we mnie właśnie po powrocie ze Stegny w 2009 roku:
Jeśli jest Ci źle, spójrz czasem nocą w niebo... ujrzysz gwiazdkę, która świeci tylko dla Ciebie i doda Ci blasku na każdy dzień :)
Witaj Tesia :kwiat:
Mamy podobnie tylko,że Ja mam takie: Wszystkie gwiazdy na niebie świecą dla Ciebie,a Ty jedyna jesteś mym morzem oraz portem,gdzie dopływam powoli do Ciebie :)
no Twoje Alku :kwiat: równie piękne :serce:
forumowicz

Witaj Asiulek :kwiat:
Bardzo dziękuje :)
Awatar użytkownika
Justi
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 cze 2014 09:22
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: Justi »

jan19557 pisze:To dobrej nocy. Ja spadam na kojo. Pa
Hej, hej :) Pobudka!!! :D
I kto to pisze o tym,że życie towarzyskie zaczyna się przed 22-gą skoro sam zaraz idzie ...lulu..? ;) :lol: Może krótko, ale...intensywnie... :D
Awatar użytkownika
jan19557
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 15 sie 2012 13:01
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 22
Podziękowano: 3 razy

Post autor: jan19557 »

Justi już dawno nie śpię Biorę się dalej za robotę . Nikt tego a mnie nie zrobi. Muszę skończyć to co fachowcy skopali. Teraz chwila przerwy na śniadanko.
Awatar użytkownika
Justi
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 cze 2014 09:22
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: Justi »

Ja też nie śpię i mogłabym Ci trochę pomóc? ;) Żadnej pracy się nie boję ... ;) Jak ta Irenka Kwiatkowska z "Czterdziestolatka" :)
Awatar użytkownika
asiulek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Witaj pracująca kobieto ;) witaj Janie ,miłego dnia Wam życzę i ciepłego , u mnie słoneczko choć ranek chłodnawy :) :kwiat: :) :kwiat:
forumowicz

Witam Pięknie :)
Każdej z osobna buziaka zasyłam Pani oraz mały prezencik na noc świętojańską zostawiam :kwiat: :kwiat: :kwiat:
Miłego dzionka życze :)
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
asiulek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Alek pisze:Witam Pięknie :)
Każdej z osobna buziaka zasyłam Pani oraz mały prezencik na noc świętojańską zostawiam :kwiat: :kwiat: :kwiat:
Miłego dzionka życze :)
Pozdrawiam
Dziękuję za prezencik, buziaka i ;) miłego przed zaczarowaną nocą, dzionka życzę :serce: :kwiat:
forumowicz

Dziękuje również Asiulek :kwiat: :)
ODPOWIEDZ