Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Tak Andy wczoraj to na pewno, ale skąd takie tropiki dzisiaj teraz byłam na zakupach bo myślałam że będzie lepiej, a tu nic zero wiatru, nie ma czym oddychać dalej 36 stopni
Za mną chodzą lody ... cytrynowe i właśnie jem
A jednak wirus...
A już chciałam z listonoszem gadać czy to nie jego przesyłka...
Alutko...Piasek mógł temperaturę podnieść do stanu wrzenia...oj tak...❤.Uwielbiam Go...Szkoda .że ostatnio tak mało Go słychać w mediach.
alutka 114 pisze: 01 lip 2019 18:26
Tak Andy wczoraj to na pewno, ale skąd takie tropiki dzisiaj teraz byłam na zakupach bo myślałam że będzie lepiej, a tu nic zero wiatru, nie ma czym oddychać dalej 36 stopni
Za mną chodzą lody ... cytrynowe i właśnie jem
Alutko bądź cierpliwa u mnie wiaterek się ruszył i chmury deszczowo-burzowe, może coś z tego będzie to i do Ciebie dojdzie
Zawsze można wszystko na wszystko zwalić i powiedzieć to nie ja, to nie moja wina ..... nie przekonacie mnie że białe to białe, a czarne to czarne
Chmury przechodzą i z deszczu będzie kicha, jedynie wiaterek powinien do Ciebie dotrzeć, ale i to dobre bo zapowiadają ochłodzenie ... tylko ten deszcz potrzebny
U mnie deszczyk padał ok.10 minut.Oczywiście grzmiało i błyskało przy tym. Temp.max w ciągu dnia 30 st.Teraz jest 24st.
Gamlog...te Ptasie to trzeba zgłosić chyba jakimś służbom specjalnym...Możemy czuć się zagrożeni.