Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Ewaszko
To Ty już masz już nie źle w czubie On tak jak ja jest SOLENIZANTEM a nie JUBILATEM
"Solenizant to ktoś, kto ma danego dnia imieniny lub urodziny. Jubilat to ktoś, kto obchodzi jubileusz. Pięciolatek zdmuchujący świeczki na swoim torcie urodzinowym na pewno nie jest jubilatem. Nie są też jubilatami ani solenizantami górnicy w dniu 4 grudnia (Barbórka) ani nauczyciele w Dniu Edukacji Narodowej" https://sjp.pwn.pl/poradnia/haslo/jubil ... ;3371.html
Ale to nic w porównaniu z wiecznością
Ysy....a wiesz.że również myslałam że urodziny to jubileusz?Wszystko co ma związek z upływem czasu to kojarzy mi się z jubileuszem. Zaraz poczytam z innych żródeł.. .Ciekawe....
No i prawda to... Nie inaczej....Ysy ..masz rację Jak to całe życie człowiek uczy się...