Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Jak dorośniesz to zobaczysz ...... a na razie możesz odczuć .
Pewnie czarna dziura, albo jakiś inny ewenement kosmiczny coś sobie popuściło, a Twoje zwoje jako odbiornik wyświetliły .
Rentgen też tak mówi ...... a tu pyk i już wszystko widać co jest pod ubraniem . Podobno one są u siebie .
Pracuj szybciutko i bez poprawek, bo łóżeczko już wygrzewam...... dla Ciebie .
Teraz to już raczej będę się kurczyć.
To sobie popłynęła...
A ja gdzie niby? W gościach? Jestem częścią natury, tak samo jak one. Jesteśmy sąsiadami i raz one, raz ja robię imprezkę. Trzeba to uszanować, byle było nie za głośno, nie za często i z kulturą.
Szybciutko, łatwo powiedzieć. Jeszcze trzeba listę zakupów na weekend zaplanować i będę mogła myśleć o Łóżkowicach.
Ja mogę spróbować Cię rozciągnąć .
Ale foliować się nie będziesz przed spaniem ? .
Może i jesteś, może i ja też i inni tak samo....... tylko dlaczego te mury ? .
Chodź chodź, na leżaka mi podyktujesz .
Dziękuję bardzo, ale nie skorzystam bo małe jest piękne.
Foliarą może trochę jestem, ale czapeczki z amelinium nie noszę.
Jak to po co? By nas odłączyć od źródła mocy, to oczywiste. I wielu dało sobie to zaprogramować na twardym dysku niemal na amen. https://youtu.be/kI6wsTCLDB0?si=plkAywlo8jY6zUiu
Cześć Aniołku , a to będzie potrzebna lupa ? czy wystarczą okulary .
Nawet małej nie założysz ? . Przynajmniej z daleka byłoby widać........ błyszczałaby jak latarnia morska , a i przy autku nie trzeba by tylu świateł .
Jak chce się spać, to się o jednym myśli....... chyba .
No nic, chyba trzeba przejść na myślenie nietypowe . Tylko bądź wyrozumiała jak będę się pytał....... ciągle .
Miłego i spokojnego .
Noktowizor.
Dzień dobry! Dobrze, że to piątek, bo tydzień był ciężki, ale w weekend też za wiele nie odpocznę, bo jest kumulacja robót terminowych. Ale chociaż pospaceruję, by doładować bateryjki, odpocznę od hałasu i ciut więcej pośpię.
Jak sam zastosujesz i udowodnisz słuszność własnej teorii na temat działania foliowej beretki, to może rozważę wdrożenie Twoich porad.
Kto pyta, nie błądzi.
Miłego!