Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Malutka41 liczy się nastawienie do pobytu, a na miejscu znajdą się jeszcze inne atrakcje, a jak widzę jesteś pozytywnie nastawiona i nie masz wygórowanych wymagań, czyli będzie dobrze
Nie słyszałem, żeby ktoś będąc w sanatorium w Świnoujściu się nudził.
Malutka 41 gdy pogoda będzie niesprzyjająca spacerom - możesz wypożyczyć książki w Miejskiej bibliotece przy ul. Piłsudskiego 15 - kuracjusze przy wpłaceniu kaucji zwrotnej ( 20 zł było w maju 2021) mogą wypożyczyć książki. Gdy masz ze sobą kartę ze swojej biblioteki wtedy nawet kaucji nie płacisz- ja tak miałam. Oooo, o czołówce do czytania nie pomyślałam będzie na kolejny wyjazd sanatoryjny . Pozdrawiam
Basiu czołówkę koniecznie kup led, na dłużej starczy bateria i jest niewielkich rozmiarów.
Malutka41 książki bym nie brał, bo zajmuje miejsce i walizka będzie ciężka.