Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzisiaj pochmurny dzień witam wszystkich. Do Solca też czasami jeździmy. Ostatnio byliśmy w niedzielę, dużo ludzi było . A Kazimierzy Wielkiej Alutko byłaś kiedyś? Ciekawe czy też tyle ludzi. Od nas to jeszcze blisko do Latoszyna koło Dębicy.
MaryKate do Kazimierzy Wielkiej mam 41 km, podobnie jak do Solca ale do Solca jeździmy co jakiś czas na baseny solankowo siarkowe, a do Kazimierzy jeździłam kilka razy na lekcję pływania, jest tam super babeczka, która ma niezwykłe umiejętności pomaga nawet w przypadkach beznadziejnych
Alutko też jestem beznadziejnym przypadkiem w kwestii pływania bo najlepiej było się uczyć gdy się miało mniej lat . A teraz siedzę w kinie zaraz seans się zacznie film "Piernikowe Serce"