Paczka z Olecka

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
ricolo666
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 29 lip 2017 21:11
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 3

Re: Paczka z Olecka

Post autor: ricolo666 »

Felice pisze: 07 lip 2019 17:39 Fajnie sobie gadacie,a tu jakieś indywiduum wchodzi siać ferment. Nie zwracajcie uwagi,najlepiej takie jednostki lekceważyć. Pozdrawiam Was miło.
Spoko ,juz nie bede tu zabierac glosu ,za wysokie progi jak na moje nogi ,tozto elitarny klub powstal na tym forum :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Balbina79
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 17 gru 2018 16:14

Post autor: Balbina79 »

Udało mi się chwilę oczy przymknąć ale mam wrażenie, że jestem jeszcze bardziej zmęczona.
Gość

Post autor: Gość »

Cześć Paczko :serce: widzę że są kwasy po moim i Andego wpisie żartobliwym. No cóż i to przeżyjemy.🤗 Trzeba takie wpisy ignorować i nie reagować na nie.🤪 Niech sobie piszą co chcą. Jak będzie brak reakcji to im się znudzi. A co tam, niech się cieszą że też mogą coś napisać. 🤗😄
Gość

Balbi :serce: bo takie podsypianie męczy jeszcze bardziej. Lepiej się przemęczyć i po prostu szybciej się położyć do łóżka i normalnie wyspać 🤗😴
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Post autor: ANDY12345 »

Musimy kołysankę zaśpiewać :lol: .. tylko po moim śpiewaniu to mogłaby dopiero jutro zasnąć ;) :oops:
:serce:
Gość

Dobra to śpiewamy "LULAJ ŻE BALBINKO" 😂🤣😅🤤
Awatar użytkownika
Pancernz
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 kwie 2017 17:11
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 9
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 7 razy

Post autor: Pancernz »

Moja tak ostatnio podespała i wstała taka zadowolona a potem wieczorem złorzeczyła na całego że ja podchrapuje a ona spać nie może tyle że.... czasem człowiekowi wydaje się ,że kompletnie nic nie śpi tak twierdziła moja żona ale to ja słyszałem że to ona chrapie i budzi się to fakt ale nie mniej tak czy siak spała no bo kiedyś trzeba by spać :)
Duszyczka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 paź 2018 19:17
Podziękowano: 8 razy

Post autor: Duszyczka »

To ja Balbi podeślę swoją teściową. :mrgreen: Dziś słuchałam jej przez123456789 :?: ...tak.9 godzin. :( Myślałam tylko o spaniu.Te same kawałki z życia od wielu lat.Teraz tylko kark boli mnie od prób kiwania głową i zajady wylazły od ziewania.. :mrgreen: Będę mieć lekki sen....Ufff..
An...obiecująco byś wyglądał w tym mydełku. :mrgreen: :oops:
Teraz przez te skoki ciśnienia i zabawa w chmurkę i słoneczko to oczopląsu można dostać. 👀👀Jak zabawa w kółko i krzyżyk.U mnie również nie spadła ani jedna kropla deszczu a kilka razy wymiatało nas z tarasu.
Duszyczka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

ysy1 pisze: 07 lip 2019 19:45 Dobra to śpiewamy "LULAJ ŻE BALBINKO" 😂🤣😅🤤
:lol: Ysy...biegnij po choinkę :lol: Będzie szopka. :lol:
Ja mogę za osiołka robić. Kto w jakiej roli obsadza się?
Duszyczka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Pancernz pisze: 07 lip 2019 19:48 Moja tak ostatnio podespała i wstała taka zadowolona a potem wieczorem złorzeczyła na całego że ja podchrapuje a ona spać nie może tyle że.... czasem człowiekowi wydaje się ,że kompletnie nic nie śpi tak twierdziła moja żona ale to ja słyszałem że to ona chrapie i budzi się to fakt ale nie mniej tak czy siak spała no bo kiedyś trzeba by spać :)
Jak kobieta mówi że nie spała...to nie spała... ;) :D :lol: O chrapaniu to już w ogóle nie ma mowy... :mrgreen: Brak takiej opcji... ;) :D
ODPOWIEDZ