Baronku14, takiej Rybkibaron14 pisze:Witej Rybeczko rostomiło uważej co by cie jaki rybok niy chycił nom
HANYSY SE TU GODAJOM
Re: HANYSY SE TU GODAJOM
No ja tako Rybka sie podryworybka pisze:baron14 pisze:Witej Rybeczko rostomiło uważej co by cie jaki rybok niy chycił nom
Baronku14, takiej Rybkisię nie porywo....
![]()
![]()
dużo słońca w Iwoniczu...
No ja jo zawsze ino roz nadziyn do szynku leza rano a wrocom wiecorstokrotka pisze:baronku14 tak se tu piszymy i jedzeniu o witaminkach a Ty na taszach już siedzisz co?![]()
I pamietej synek ze tam mosz być grzeczny .Bo jak nom tu ptoki zaćwiergają że się synek źle prowadzisz to bydzie źle.My wszysćkie bydyme na Cia czekać i dni łodliczać do powrotu.Możesz się tyż na bier iść -ino pamietej że ino roz na dzień -co bys po tym tak nie wyglądoł co ten hanys tam niżej
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Na niego nkt nie czekoł to ze zgryzoty tak wyglądoł
![]()
![]()
![]()
-
forumowicz
-
forumowicz
Ty sie 6......... niy pytej w jakim ino sie pakuj bo sie jeszcze jako inszo frelka na twoje miejsce wciśnie6basia6 pisze:Baron, w jakim będziesz kurorcieżebym wiedziała do jakiego wyrka trafić
![]()
![]()
![]()
baron14 pisze:Ty sie 6......... niy pytej w jakim ino sie pakuj bo sie jeszcze jako inszo frelka na twoje miejsce wciśnie6basia6 pisze:Baron, w jakim będziesz kurorcieżebym wiedziała do jakiego wyrka trafić
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zwiewam już -pakować się nie mam zamiaru
Słonecznego dnia Wam życzę -pa!
-
forumowicz
Niech ino spróbujebaron14 pisze:Ty sie 6......... niy pytej w jakim ino sie pakuj bo sie jeszcze jako inszo frelka na twoje miejsce wciśnie6basia6 pisze:Baron, w jakim będziesz kurorcieżebym wiedziała do jakiego wyrka trafić
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()