Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień dobry wszystkim na codziennym śniadanku jak u mamy już jej nie mam wspomnienie dzieciństwa przypomina się
miłe codzienne przywitania różne kaweczki herbatki nawet kwiatki zaciekawiły mnie babeczki w formie kanapki zabiorę
pije kaweczkę zaraz jak zawsze przejde w dział pogaduchy pogodnego dnia pozrawiam stałą ekipę sniadaniową
-~~~~~~~((
~~~~~~ (()))
~~~~~~~ )))
~~~~~~()(_)()
~~~~~((_____))
█§S█§§█§§█§§█§§█§§█§§█§█ █
█§§§§§§§§§§§§§§§§§§§█$█_$█
█§§§§§§§§§§§§§§§§§§§█$█_$█
_█§§§§§§§§§§§§§§§§§§█
__█§§§§§§§§§§§§§§§§█
___█§§§§§§§§§§§§§§█
____█$$$$$$$$$$$$█
______█§§█§§█§§█
█§§█§§█§§█§§█§§█§§█§§█
_ █$$$$$§§§§§§§§§§§§§§█
___█$$█$$█$$█$$█$$█
"Poranna kawa paruje
z promieniem słońca się miesza
spokoju nastrój ją słodzi
w powietrzu uśmiechy wiesza
Moc obowiązków i pracy
do was co dzień przemawia
a ja na chwileczkę wpadam
i gorącą kawę dla wszystkich zostawiam...
Ostatnio zmieniony 11 maja 2015 10:15 przez jurand40, łącznie zmieniany 1 raz.