Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
witam milutko i cieplutko w piątkowe popołudnie
na poczatek gratuluję wszystkim przydziałów ,ciesze się razem z Wami
a tym co czekają tak jak ja dodaję otuchy razem zawsze milej
mój nr na dziś 309
Mika70 pisze:witam milutko i cieplutko w piątkowe popołudnie
na poczatek gratuluję wszystkim przydziałów ,ciesze się razem z Wami
a tym co czekają tak jak ja dodaję otuchy razem zawsze milej
mój nr na dziś 309
pozdrawiam serdecznie
Witaj Mika70 to ty juz na prawde blisko mety..z mojej strony z mojej strony zycze listonosza jeszcze w lipcu i wyjazdu juz chyba pod koniec sierpnia wszystkiego dobrego Goska
Mika70 pisze:oj Gosiu mam nadzieję ,że tak bedzie i listonosz włozy super liścik do mojej skrzyneczki hihi
wszystkiego dobrego
Takie cos to listonosz przynosi poleconym:-) nie wklada do skrzyneczki:-) tak jest u mnie:-) daje skierowanie do raczki:-) musisz pokwitowac:-) pozdrawiam:-)
Dzień dobry wszystkim
życzę Wam miłej i słonecznej niedzieli oraz pełnego optymizmu od poniedziałku na nastepne dni do odliczania naszych magicznych numerków
Mika70 pisze:Dzień dobry wszystkim
życzę Wam miłej i słonecznej niedzieli oraz pełnego optymizmu od poniedziałku na nastepne dni do odliczania naszych magicznych numerków
pozdrawiam serdecznie
Tobie też życze tego samego...od jutra znowu dzień zaczyna sie od przeglądarki
oj tak .. od przegladarki
Zasatanawiam sie cały czas jak to jest ,że w innych rejonach Polski ludzie maja np; nr980i juz dostaja zawiadomienie ,że jada za 3 mies a ja mam 309 i cisza ciekawe dlaczego.....
Ja tez sie zastanawiam nad tym..może chodzi o rodzaj schorzenia..ilości zaludnienia..a może od kontraktów które juz zostały wyczerpane na dany kwartal..na pewno i ty za niedługo dostaniesz zawiadomienie..ale będzie do już końcówka sierpnia lub wrzesień..ale też fajna pora jak dla mnie..tańce juz są w jednym miejscu nie w plenerze..będzie dobrze..może ten tydzień będzie do ciebie należał..czego Tobie życzę..i napisz mi koniecznie