Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień dobry
Ale że w Ciechu czy Kołobrzegu opiekunki potrzebne
W Kołobrzegu byłam tylko 3 razy po kilka dni ..mało znam pobyt sanatoryjny by sie przydał
W Ciechu poprowadzę do każdej tancbudki pana męża
Ja do tak zacnego towarzystwa to też bym się chętnie dołączyła, już nie wiem kto kim miałby się opiekować ale na pewno byłoby wesoło
MaryKate szwagierka tak dużo mówiła że nie wszystko wyłapałam ale jeśli dobrze pamiętam jest w części E na trzecim piętrze . Ona sobie poradzi, ale współlokatorka ma gorzej
Nie było to poważne stłuczenie , bo już dzisiaj o wiele mniej boli ... prochy oczywiście zażyte
W sobotę muszę być już w domu , poza tym muszę być sprawna , bo Dzień Babci i Dziadka u wnuka w szkole
Dzień dobry
Kolejny zimowy dzień ,taka pora roku
Wszyscy ,oczekujemy wiosny
Ekipa pomocników,już pomocna
Marzenko nasz już towarzystwo .
Trudna akceptacja ,po kuracji
Obecnie ruda karna roczek
Nie lubię powrotu ,po kuracji
Poranna kawusia już wystygła
Spokojnego, miłego dnia pozdrawiam