Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
To niemożliwe.
Nikt nie odebrał ostatnio skierowania z Dolnośląskiego Oddziału Narodowego Funduszu Zdrowia do sanatorium. Jeszcze raz poproszę o odpowiedź z jakim numerem przydzielają turnusy i z jaką data realizacji. Z góry dziękuję za odpowiedź
i pozdrawiam cierpliwie oczekujących
Masz rację totalnie niemożliwe...ale stan naturalny tutaj. Chcesz wiedzieć pytasz i masz odpowiedź. czekają na Twoją opinię - znikasz.
Moja kolejna to obecnie ca jakieś 55 tysięcy. Sąsiedzi dostali przydział przy numerku ca 450 , obecnie cudownie spędzają czas w krynickim Lwigrodzie.
Alu daj znać jak tam u Ciebie? I od razu życzę Ci cudownego pobytu (zakładam koniec sierpnia).
Na dzien dzisiejszy numer 26812. Rok w plecy przez pandemie, bo mialem juz jechac na wiosne tego roku (taki byl wstepny plan). Bede probowal ze zwrotow we wrzesniu chyba, bo z takim numerkiem to mi wyjdzie chyba na zime, a tego nie chce...
Bardziej obstawiam wiosne, ale teraz to nic nie wiadomo i trudno wrozyc cokolwiek. Dlatego ja od zawsze sam decyduje kiedy jade (jezdze ze zwrotow, jak juz jestem gotowy)
wielorybus to w takim razie udanego sanatorium. Ja byłam we wrześniu w Arce w Kołobrzegu - dostałam wg kolejki.
We wrześniu złożę znowu wniosek. Po jakim czasie teraz można starać się o zwroty? 18 m-cy od ostatniego pobytu czy 18 m-cy od złożenia wniosku? Orientuje się ktoś?