Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Mi Pani proponowala Iwonicz a to zdecydowanie wiecej niz 200 km z mojego miejsca zamieszkania,przepieknie tam jest ale to prawie 7 godz w jedna strone. I nie zdecydowalam sie bo raczej maz by mnie zawozil i gdyby nie dostal urlopu to bylby problem z powrotem,przeszlo 10 godz za kierownica a z kolei gdybym ja wziela auto na trzy tyg.to on bylby uziemiony. Mysle ze czasem polecane nam miejsca zaleza od Pan w zusie
3 raz jadę z ZUS i jeżeli chodzi o jakość ilość zabiegów to jestem zadowolony , jeżeli chodzi o NFZ to spotkałem się z zaniżaniem czasu zabiegu jak i też minimalnego czasu zbiegu.
Witam .Pytałem bo właśnie jestem trzeci raz turnus się jeszcze nie skończył a ja już marzę o następnym ach jaki człowiek jest pazerny.Ale dlaczego z drugiej strony nie korzystać jak rehabilitacja pomaga i co najmiej przez rok nie korzystam z L4 .A chyba oto chodzi aby jak najdłużej być czynnym zawodowo .
Ja bede w maju jechala drugi raz w zyciu do sanatorium i to z zusu. Lekarz rodzinny stwierdzil ze powinnam zlozyc podanie bo czuje sie lepiej po rehabilitacji a sanatorium zusowskie zapewnia wiecej zabiegow. Chociaz w minionym roku nie bylam na zwolnieniu,bronie sie przed tym jak moge i balam sie ze nie dostane przydzialu