kolejka do sanatorium 2013 rok

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
syrenka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 paź 2009 17:53
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 15
Podziękowano: 1 raz

Re: kolejka do sanatorium 2013 rok

Post autor: syrenka »

Pozdrawiam wszystkich oczekujących :) ,,,Mam nadzieje że szybko dostaniecie wymarzony przydział :) ,,,Szczególnie pozdrawiam osoby z wielkopolski ,,,Trzymajcie się ,,myślcie pozytywnie ,,Mam nadzieje że po niedzieli coś wam się wykluje ,,,Ja znikam od wtorku na 4 tygodnie :mrgreen: ,,,Jeśli będzie dostęp do netu będę wam kibicować :twisted: ,,,Pa pa ,,,
ibizka wielkopolska
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 01 gru 2012 20:00
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 2 razy

Post autor: ibizka wielkopolska »

133 na liczniku :o
Zofka
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 21 maja 2013 11:28
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: Zofka »

Cześć Ibizko Masz tak blizko do wyjazdu. Ja wrocilam z ciechcinka w piatek teraz prawnuczka
wlaczyłami durzo tuczytałam wczoraj dzisiaj tesz napisała opowoedziała nie wiem czy tu
czy tam gdzie pisza inni jak inni smiesznie opisuja leczenie albo miłosne uciechy czsem jak dzieci sie zwierzaja czy ja tez moge napisac i gdzie co widzialam co robilam wciechocinku a ty napisz kiedyjedziesz ibizko napisz gdzie
ibizka wielkopolska
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Zofka jesteś zadowolona z pobytu??? Wypoczęłaś ??? Zabiegi pomogły Ci w poratowaniu zdrowia??? Jak widzisz ja cały czas czekam.
anka23_07swkrzyskie
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 15 kwie 2013 13:06
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: anka23_07swkrzyskie »

ibizka juz napewno w tym tygodniu wszystko bedziesz wiedziala zycze Ci tego bo wiem co to znaczy ciagle zagladamy a tu nic i nic moj numer to dopiero635 wiec troche poczekam oby nie listopad poki co to po 10 sierpnia jade do leby na tydzien i oby pogoda dopisala
Zofka
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

ibizka tak szybko pisze ja sie ucze prawnusia muwi zeby jakies polskie ogonki stawiac
wstydze sie zapytac ja zawsze mialam jeden ogonek do stawiania niepomyslalam ze morze byc inny oj ibizka duzo pisac o leczeniu i o wszytkim wspaniali w ciechcinku polepszylo mi sie bardzo
ibizka wielkopolska
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Anka 23 baw się dobrze. Koleżanka wróciła z sanatorium ,Dąbki i mówi że słońce owszem było ale łeb urywało taki wiatr i do tego zimny. Czyli życzę Ci aby nie wiało!!!
ibizka wielkopolska
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Zofka ogonkami się nie przejmuj, pisz jak chcesz i tak wszyscy wiedzą i rozumią :D :kwiat: :kwiat: :kwiat: co piszesz
Zofka
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

dobra kobieta z ciebie osmielasz mnie to zaczynam wiecej czytac gdzie ludzie pisza nie tylko
o leczeniu piszo prawde co robio wieczorem piszo iw nocy co by hcieli odewazne dziouchy i te drugie z ogonkami dowiam sie od prawnuczki jak pokazac ze sie smieje ibizko bo oni pokazujo
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Dodzwoniłam się wreszcie do nfz....hura mam przyznane poszpitalne ,ale kiedy i gdzie ....nie wiem jeszcze :(
Zablokowany