Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
baron14 pisze:Stokroteczka jo łod 4 dni trynuja ale wsycko zależy łod pogody i towarzystwa jak conajmij jedno bydzie CDD to nić ino byda lotoł łod bankomatu do baru i tak we koło to sie przidadzom te rolszuły
Takiemu dobrze --jak mosz co wybierać z bankomatu to lotej synek -ino nic tam nie wylotej -co by my potem nie musieli się skłodać na wyprawka dlo bajtla
baron14 pisze:Mom mieć net tam we izbie jak tak bydzie to zawsze coś skrobna wom tu jak zrobia jakieś foty to tyż wciepna
No! tak myślę -ja też tu pisałam wieczorami i nie tylko -bo jedynkę miałam (nikomu nie przeszkadzałam ) i mogłam do późna klikać.A internet ściągałam z sąsiedniego sanatorium -bo w moim musiałabym schodzić w pobliżu recepcji