Szalona Paczka

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
Pasazerka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 13 sty 2025 11:06
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 2
Podziękował: 11 razy
Podziękowano: 18 razy

Re: Szalona Paczka

Post autor: Pasazerka »

Ohoho, ależ wczoraj dyskusja rozgorzała :o

Na tyle, że dzisiaj jeszcze nikt kawki nie zaparzył. Więc czynię zadość obowiązkom zachęcam do przycupnięcia na kawkę :)

Szaro-buro dzisiaj jak nie wiem, a tu wyjść trzeba. Ech!
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 256 razy
Podziękowano: 137 razy

Post autor: GIENIA »

Witam :) kawką Pasażerka częstuje 8-)

Śniadanie czeka ... :)

ObrazekObrazek

Grażynko ... no , teraz w Szalonych , Ty chyba ostatnia do wyjazdu :? , ale zaraz dziewczyny pojadą , wrócą i już nie będziesz ostatnia :lol:
Awatar użytkownika
Martinka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 06 maja 2014 12:50
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 12
Podziękował: 10 razy
Podziękowano: 9 razy

Post autor: Martinka »

Hejka :kwiat:
Dołączam do Waszej kawy i jadę na badania .
Jestem umówiona w poniedzialek na siłowni z trenerem personalnym - będę miała swojego :lol: oddzielnego, młodego i przystojnego ech... :D
Miłego dnia życzę i satysfakcjonujących dla Was wyjazdów sanatoryjnych. :o :kwiat: :serce:
Mazrena
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 14 sty 2017 16:54
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 9
Podziękował: 11 razy
Podziękowano: 6 razy

Post autor: Mazrena »

Witam, do ☕️☕️☕️dołączam.
Pora zajrzeć do kuchni, sprzątanie, sobotnie prace domowe.
Fajnej soboty :kwiat:
zbigniew165
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 maja 2016 22:43
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 73 razy
Podziękowano: 97 razy

Post autor: zbigniew165 »

Dzień dobry
Dołączę też do pań pijących kawę. :)
Co dyskusji, to oby więcej ich było w naszym temacie, a nie tylko dzień dobry, pogoda i wieczorem dobranoc.
Forum jest chyba po to, żeby dyskutować w sprawach w których mamy coś do powiedzenia i zawierać znajomości w realu na wyjazdach.
Miłego dnia :kwiat:
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Po wczorajszej naszej dyskusji , przypominałam sobie wszystkie moje wyjazdy sanatoryjne , wszystkie współspaczki , wszystkie osoby , które poznałam .... różne to były osoby , ale wszystkie wspominam z uśmiechem :D z wieloma mam kontakt do dzisiaj , chociaż moje pierwsze sanatorium było dawno temu .... to był turnus z KRUS w Iwoniczu w 2012 roku . Mieszkałam w studio 2+2 ... super dziewczyny 8-)

Pisze się też dużo o osobach z forum , poznanych potem w realu ... wiecie co ? policzyłam te osoby .... :lol: poznałam Ich 17 :) nie będę nikogo wymieniać imiennie , abym kogoś nie pominęła :oops: ale , większość z Was wie o Kim piszę ;)
Czworo z Nich , to dzisiaj moi serdeczni przyjaciele .... spotykaliśmy się niejednokrotnie i zapewne jeszcze nie raz się spotkamy 8-) dwie z tych osób , miło mi było gościć ze swoimi ... mężem , partnerką .. u mnie w domu :D
Miło mi było , gdy jedno z Nich będąc w trasie , nagięło ponad 100 km , aby spotkać się na kawę , bo byłam niedaleko w sanatorium :)
Dwie serdeczne znajome , z którymi spotykam się na wyjazdach w miarę możliwości .... Kg , Ustroń :)
Jedna , miło mi było poznać Ją , gdy byłam na turnusie w Ustroniu ... myślę , że jeszcze kiedyś się spotkamy :)
Kolejna Szalona znajoma ;) , to pobyt w ub roku w Ciechocinku 8-)
I inne spotkania 8-)

Są też wśród nich takie osoby , których mam nadzieję nigdy więcej nie spotkać .... szczególnie dwie ... jedna poznana w Świn. , druga w Iwoniczu .
A że poznałam te osoby , to wina ..... :D .... ja bym nigdy nie nawiązywała z Nimi znajomości .... ;)

Lubię poznawać nowe osoby , ale nie na zasadzie .... Kto jedzie niech dołącza do grupy ....

Jest jeszcze wiele osób na NS , które chciałabym spotkać gdzieś na sanatoryjnym szlaku :D

....

Amen ..... czas GIENIA do kuchni .... :evil:
zbigniew165
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Gienia wiem o kim piszesz z wyjątkiem tej jednej osoby której już byś nie chciała spotkać z Iwonicza.
Wspólnie poznaliśmy nad morzem kilka osób i ja sam również poznałem osobiście osoby z forum, a nawet Marzenkę z Szalonej paczki.
Spotkania te miały miejsce w Świnoujściu i Kołobrzegu, a myślę, że jeszcze może kogoś spotkam, chociaż większość forumowiczów preferuje Krynicę Zdrój, Busko, Ciechocinek, a to uzdrowiska do których ja się nie widzę. :)
Gość

Post autor: Gość »

Super GIENIA , że masz takie fajne wspomnienia , znajomości , a nawet przyjaźnie :)

Martinka pisze: 06 lut 2026 11:18
Atina - - ciało , duch to do Kościoła a nie do tzw. kur..torium :roll: :o :lol:
No , nie wiem , czy ciało i duszę kościół wyleczy , ale każdy ma prawo w cos wierzyć 🤭 🤫
Martinko :kwiat: , a co znaczy --- kur..torium ? - mnie kojarzy się z kuratorium , ale chyba nie to miałaś na myśli , bo jakiż to ma związek z sanatoriami ? 🤔
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Też sie zastanawiałam , co znaczy to ku.. torium ... :roll: ;)

Oj Zbysiu , zapomniałeś już tego przyjemniaczka :lol:
zbigniew165
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

A ja się domyślam co Martinka miała na myśli, ale nie powiem, cytuje klasyka.
Gienia już wiem o kogo chodzi z tego Iwonicza, ale wymazałem tą osobę z pamięci i dlatego nie zaskoczyłem.
ODPOWIEDZ