Szalona Paczka

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
MaryKate
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 gru 2014 13:40
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 21 razy
Podziękowano: 9 razy

Re: Szalona Paczka

Post autor: MaryKate »

Widzę że dyskusja bardzo się rozwinęła, . Moje pierwsze doświadczenie w sanatorium to 2012 rok i chyba ten wyjazd najlepiej wspominam, mimo że na zabiegi w Lądku do 4 budynków chodziłam . Jeszcze Kołobrzeg Wistom choć w trójce byłam do tej pory utrzymuje kontakt y jedną koleżanką i z Lądka też . Raz tylko byłam w jedynce a ostatnio w dwójce o której bym chciała zapomnieć, rzeczywiście na przestrzeni lat dużo się zmieniło , ludzie się już tak nie integrują , pary to nawzajem się pilnują. Jestem zdania że sama też mogę zorganizować sobie czas i nie nudzić się. Jak mówiła jedna kuracjuszka tu cytuje "inteligentny człowiek nigdy się nie nudzi" gdy inna narzekała że się nudzi
zbigniew165
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 maja 2016 22:43
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 73 razy
Podziękowano: 97 razy

Post autor: zbigniew165 »

Edwardo nie mów, że Martinka wszystkich co jeżdżą do sanatorium obraziła, bo ja już byłem 10 razy, a teraz w marcu mógłbym składać wniosek ponownie, bo mija mi 12 miesięcy i się nie obraziłem.
To jest tylko dyskusja i w pewnym sensie Martinkę sprowokowałeś, że musiała ci wyłożyć kawę na ławę odnośnie skrótu, którego użyła, a nikt z nas tak usilnie, jak ty nie domagał się szczegółów.
Oczywiście Martinka ma moje poparcie, bo mamy podobne spojrzenie na obecne wyjazdy sanatoryjne, mieszkanie z osobami obcymi przez 3 tygodnie oraz skuteczność zabiegów.
Podobną przygodę do mojej miała w dwójce MaryKate i też ma poglądy podobne do naszych odnośnie integracji par zajmujących dwójki w sanatorium.
Mazrena
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 14 sty 2017 16:54
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 9
Podziękował: 11 razy
Podziękowano: 6 razy

Post autor: Mazrena »

Witam, ale dyskusje :lol:
U mnie śnieżek dosypał i 1 na minusie.
Mnie Edwardo, Martinka nie obraziła. Każdy ma swoje myśli i spostrzeżenia. Może ktoś się przejmuje jak ma sobie coś do zarzucenia ;). Ja to czytam i spoko. Nie bierze mnie to.
Robię swoje :) .W sanatorium ponoć jak świat światem dzieją się różne cuda :lol: Na koloniach też się dzieje....
Fajnej niedzieli :serce:
Aaa może ktoś nie śpi to na ☕️☕️☕️zapraszam
Awatar użytkownika
Martinka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 06 maja 2014 12:50
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 12
Podziękował: 10 razy

Post autor: Martinka »

Witam w Niedzielę, dzień spokoju dla Rodziny i dla siebie :kwiat: :kwiat:
Edwardo kurcze, jaka ja jestem czuła na wszystkie uszczypliwości i zarzucanie mi kłamu :shock:
Ja nikogo nie obrażam, bo nic z tego nie będę miała a jeżeli czujesz sie obrażony, :?: to uderz w stół a nożyce.... :lol:
Grażynka, Atina Mazrena może też się z czymś takim spotkały, Zaznaczam może :?:
Obraziłeś mnie w temacie ogarnięcia się - jestem ogarnięta, rozgarnięta a Ty weź się uspokój i nie odzywaj sie za Kogoś, kiedy sam nie masz nic do powiedzenia. :!:
Andrzeju :serce: :kwiat:
Mazrenko buźka :) 😘 dołączam do ☕️☕️🍫🍬
Miłej Niedzieli życzę :kwiat:
zbigniew165
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Dzień dobry
U mnie napadało śniegu i dalej sypie i to mocno, ale jest +1 stopień.
Czyli już wiemy, że nasze towarzystwo nie obraziło się na Martinki skrót i tak jak zauważyła Marzenka każdy z nas widział różne sytuacje i ma swoje spostrzeżenia na to co dzieje się w sanatoriach.
Przyłączę się do kawy na którą zapraszała Marzenka.
Miłej niedzieli :kwiat:
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 254 razy
Podziękowano: 137 razy

Post autor: GIENIA »

To i ja przyłączam się do kawy :) dzień dobry :)
Za oknem znowu biało 8-)

Też zauważyłam to , o czym piszecie . W sanatoriach z NFZ już nie ma tego klimatu , jaki był wcześniej , każdy sobie , niechęć do integracji :?
Awatar użytkownika
Atina
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 19 sie 2011 09:29
Oddział NFZ: Pomorski
Podziękował: 158 razy
Podziękowano: 76 razy

Post autor: Atina »

Dzień dobry
Ja tam mogę konie kraść z Genią i Mazrenką bo je znam osobiście :lol: a będąc razem w sanatorium to by sie dopiero działo :lol: klabing pewny 8-)
Śniegu dopadało zima w pełnej krasie
Kawa tv fajnie ;) po poludniu spotkanie towarzyskie :D jeszcze fajniej...
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 254 razy
Podziękowano: 137 razy

Post autor: GIENIA »

Ja Marzenki nie znam osobiście , znam tylko Jej głos :)
A jak nas potem Atinko zamkną za kradzież tych koni :lol: , to w jednej celi :lol: :lol:

W myśl tego co pisze MaryKate .. 8-) .. chyba i ja jestem inteligentna , bo nigdy się nie nudzę na wyjeździe :lol:
Awatar użytkownika
Martinka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 06 maja 2014 12:50
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 12
Podziękował: 10 razy

Post autor: Martinka »

Nie znam Was Dziewczyny osobiscie ale miło z Wami mi się gada :) Kotlety schabowe wieeelkie rozbite , będą po usmażeniu smarowane pesto bazyliowym i sypane żółtym serem i na 15 min do pieca :lol: , pomidorowka wstawiona
Ot. taki obiad niedzielny :)
Pozdrawiam :kwiat:
zbigniew165
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Muszę się wtrącić w dyskusję pań, bo znam osobiście Marzenkę i Gienię, a być może kiedyś nad morzem spotkam Atinę, bo już raz było blisko, ale się nie udało.
Myślę, że ta trójka Atina, Gienia i Marzenka by się dogadały ze sobą, ale ja bym nie dał rady w tym towarzystwie przez cały turnus :lol: :lol: :lol:
ODPOWIEDZ