Dom Zdrojowy 1 Cieplice (Jelenia Góra) 30.03 - 20.04.2017

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
MarkStan
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 15 lut 2017 13:17
Oddział NFZ: Wielkopolski

Re: Dom Zdrojowy 1 Cieplice (Jelenia Góra) 30.03 - 20.04.2017

Post autor: MarkStan »

Karolina k pisze:Kama dzięki za odpowiedź :) zobaczę na miejscu mam nadzieję że uda mi się jakoś wyrwać w okresie świątecznym :D tym bardziej że jest co zwiedzać i synek był by bardzo zadowolony już się nie może doczekać wyjazdu , a ja coraz bardziej spieta środa już za chwilę .
Witaj Karola!
Podpowiem ci jak spróbować załatwić przepustkę.Na miejscu, jak już się uspokoi po przyjeździe, spróbuj porozmawiać bezpośrednio z ordynatorem.Tylko on jest władny załatwić twoją prośbę. Jeśli powie, że to niemożliwe, musisz się wyrwać na własne ryzyko.Pozdrawiam :)
Mazrena
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 14 sty 2017 16:54
Staż sanatoryjny: 9
Podziękował: 11 razy
Podziękowano: 6 razy

Post autor: Mazrena »

Nie do końca wiem o jaka przepustkę chodzi Karolinie :?: ale u nas nie było problemów z przepustkami na weekend. Ludzie szli przed wyjazdem do oddziałowej pisali prośbę o przepustkę i wyjeżdżali . :)
Karolina k
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 08 mar 2017 13:02
Oddział NFZ: Mazowiecki

Post autor: Karolina k »

Hej wszystkim co do tej przepustki to chodzi mi o 2- 3 dni w okresie świątecznym bo z tego co się orientuję to w święta i weekendy nie ma żadnych zabiegów , a rodzinka docelowo ma noclegi w Karpaczu wiedz liczą że uda mi się coś wymyśleć wiedz podpytuje cze jest wogole jakas szansa.pozdrawiam :)
Mazrena
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 14 sty 2017 16:54
Staż sanatoryjny: 9
Podziękował: 11 razy
Podziękowano: 6 razy

Post autor: Mazrena »

Myślę,że nie ma sprawy. Przepustkę dostaniesz, jeżeli chcesz nie wracać na noc. Jeżeli wracasz na nocki do sanatorium nikomu nic nie musisz mówić. To jest tak jak bys wyjeżdżała sobie na całodzienne wycieczki. Nie stresuj się będzie dobrze ;) ;)
Karolina k
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 08 mar 2017 13:02