Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
ewiko pisze:Dziewczyny z tymi kilogramami nie można przesadzać..... w końcu jesteśmy już poważnymi MATKAMI I ŻONAMI. Nie przystoi być WIESZAKAMI. A poza tym jak mój mąż twierdzi, kobieta musi mieć troszkę ciałka żeby było do kogo się przytulić Na wesele mojej latorośli sporo schudłam (stres też swoje zrobił) a teraz świadomie chcę odrobinę odzyskać bo utrata kilogramów najwięcej odbiła się na buźce (niestety)
ewiko pisze:Dziewczyny z tymi kilogramami nie można przesadzać..... w końcu jesteśmy już poważnymi MATKAMI I ŻONAMI. Nie przystoi być WIESZAKAMI. A poza tym jak mój mąż twierdzi, kobieta musi mieć troszkę ciałka żeby było do kogo się przytulić Na wesele mojej latorośli sporo schudłam (stres też swoje zrobił) a teraz świadomie chcę odrobinę odzyskać bo utrata kilogramów najwięcej odbiła się na buźce (niestety)
i Babciami poważnymi... bardzo
Chyba napiszę podanie do moich dzieci o jakieś wnuczę bo ...wszystkie się chwalą a ja nie mam czym
Każdy mam prawo żyć po swojemu mojego męża siostrzenica wyszła za mąż w wieku 30 lat, dziś ma 37 i nie chce mieć dzieci, bo lubią wczasować się poza pracą zawodową A ja jestem kochaną i kochającą babcią, mój wnuczuś ma 1,6 roczku i świata poza sobą nie widzimy
Pięknie to powiedziałaś Ulanie Mówiąc szczerze ja też na dzieci nie naciskam ...no prócz "prezentu od Mikołaja " ...dostali dwa pudełka Puzzli z fotografiami dwóch niemowlaków
A ja mogę pochwalić się dwoma odchowanymi już wnukami ..... "przyszywanymi" . Taki jest wybór syna a ja to szanuję. Dzieciaczki są super i traktują mnie jak prawdziwą babcię a ja odwdzięczam się szczerą miłością