Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Bardzo wszystkim dziekuje za kciuki myśle ze mi pomogą jak wróce to napiszę czy pomogły i jak rozstrzygła sie komisja na ten moment jeszce raz dzieki i zycze miłego wieczoru
darek pisze:Osobiście nie wiem o co chodzi ale Ja również
Darku o komisje zusowska powtórak pierwsza była 9 maja o zasiłek rehabilitacyjny i dostałam 6 miesięcy ,p.orzecznik kazała składac wniosek o rehabilitacje bo ona nie wie czy mi moze dac ,takie jest zycie i taki mamy zus