Sanatorium Bryza -Dzwirzyno k/Kołobrzegu

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
mada1988
Na forum od: 28 mar 2012 21:13

Re: Sanatorium Bryza -Dzwirzyno k/Kołobrzegu

Post autor: mada1988 »

Witam! Czy jedzie ktoś na turnus zaczynający się od 4 maja?? Jade z Wejherowa ( okolice 3miasta). Byłabym wdzięczna za jakokolwiek odpowiedź:) Jade pierwszy raz i w sumie kosztuje mnie to sporo stresu takze fajnie byłoby spotkać się z kimś już w pociągu:) podaje maila [email].pl
m-a-r-i-u-s-z
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 26 sty 2012 21:55

Post autor: m-a-r-i-u-s-z »

ja jak bym mial jechać znowu do bryzy ,to prosil bym o zmiane na inne, w stegnie bylo lepiej :lol:
Agnes
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 maja 2011 11:27
Staż sanatoryjny: 5

odp. dla NUNY

Post autor: Agnes »

Byłam 2 razy w Gołdapii z ZUSu. Rehabilitacja tam jest super. Mają basen i kriokomorę, a co najważniejsze lekarz bez problemu przepisuje zabiegi, które mu się zasugeruje. Jedzenie na dwie tury. Pokoje z balkonami trochę stare, nowe pokoje są 2 osob. ale bez balkonów. Za TV trzeba niestety zapłacić. Czajnik w każdym pokoju. Sporo wycieczek. Sanatorium w lesie na odludziu ale za to przy pięknym jeziorku z plażą, rowerkami i kajakami. Byłam też w Polańczyku w PLONIE i Plon się nie umywa do WITALA w Gołdapii. Jeśli ktoś szuka bardzo dobrej rehabilitacji to polecam Gołdap.
nuna
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 27 gru 2011 11:33

Post autor: nuna »

Agnes dzięki,
M-a-r-i-u-s-z czy w Stegnie jest basen? jak się nazywa to sanatorium,( bo chyba z sentymentem je wspominasz )
m-a-r-i-u-s-z
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

nuna pisze:Agnes dzięki,
M-a-r-i-u-s-z czy w Stegnie jest basen? jak się nazywa to sanatorium,( bo chyba z sentymentem je wspominasz )
osrodek fala,, basen był w remoncie, jezdzilismy do elblaga,wozili nas , trzeba zerknac na lazienke bo mozna sie rozczarowac my zmienilsmy pokoj i bylo elegancko , po za tym nikt nas tam nie kontrolowal,a zakupy ze sklepu typu alkohol nosilem w przezroczystej torbie ,jak chcielsmy zabawe, nawet w srodku tygodnia nie bylo problemu, tylko radze swojego pendrajwa albo plyty brac bo nie maja nic konkretnego, no chyba ze gosc przyjechał i gral, wszystko idzie tam zalatwic wycieczki itp ,a reszte atmosfery tworza ludzie, :D
Ela.
Na forum od: 03 kwie 2012 05:22

Post autor: Ela. »

Hej, ja też jadę do Bryzy od 10 kwietnia :) Czy ktoś z Was jedzie z Wawy? Pozdrawiam!
zagadka36
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 07 sie 2011 21:19
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: zagadka36 »

Polecam Nałęczów - Sanatorium dla Rolników lub Lądek Zdrój - sanatorium Jubilat
m-a-r-i-u-s-z
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

nareszcie w domu, powiem tak nuda nude tam ganiała wszystko pozamykane , jak bym mial tam jeszcze raz jechac to dzwonie do zuzu o zmiane ot tyle na temat , :lol: :lol: ekipa była wesoła, Czesio, wałęsa, Jaruzelski, szrek, hawajski gość wyżeracz , no i nas dwóch warszawka :lol: i nasz współlokator muchomorek,
przestroga dla innych, piguły nie maja pojecia o pewnych sprawach, nasz muchomorek mial zaawansowana grzybice, no i moczyl ja w basenie zycze milej kapieli on tam moczyl sie caly turnus grzybica paznokci :lol: :lol: piguła stwierdziła ze co tam ,przecież ona tam nie chodzi , :lol: :lol:
zycze obfitego grzybobrania :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
flanker27
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 12 lut 2012 12:22

Post autor: flanker27 »

ja wróciłem 6 kwietnia i z całym szacunkiem dla wszystkich - Rehabilitacja leczy człowieka a nie jego chorobę. Na początku ja też byłem nastawiony negatywnie. Ale powiedziałem sobie po co jadę, ale jak zwykle wyszło inaczej - o wiele bardziej pozytywnie. To jak tam będzie zalezy od nas i jaką sami atmosferę stworzymy. Dajcie sobie spokój z wi-fi, cieszczie się życiem. Nawet sztorm ma urok.
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 16 maja 2010 11:51
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 12

Post autor: Selene »

Witaj flanker27 :)

Gratuluję rozsądnej i dojrzałej odpowiedzi.
Życzę wielu udanych kuracji i super towarzystwa :)

Świątecznie pozdrawiam i kosz uśmiechów ostawiam
Selene :) :) :)
ODPOWIEDZ