Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
losmielos Ty samos nie wierzos w to co piszos
Mojos miastos bylos za Bronkos wschód Polskos za Dudos co takiegos wyniksos -szkodas gadas - mądros ludzios z wyższos wykształcenios byłos za Bronkos -ludzios w średnios wiekos jak my byłos za ..... madros wyboros .Niestetos każdos ma swojos rozumos i takos wyszłos
Jeszczos P.isos wygros i mamos demokracjos jak w Rosjos
Peosos jeszczos wiekszos banndos liberacjonos.Polakos traktujos jak piesos śmiecios
Koniec z dupos politykos
Oj Losmielos to ty daj doopos spokos
Przeżywos jak chłopos podorywkos
Poluzowos trzebos i jakos laskos cieszos a nie politykos
Pozdrowionos od Sloneczkos
Oj tamos ,oj tamos ! czasos okazas co nam sprawos nowos władzos .
Latos chowas po krzakos i zimnos - a ja uwielbios promykos słoneczkos - upałos nie lubios ,alos ciepełkos takos !!!
Majos nadziejos że pogodos w sanatorios dopiszos i ja opalos przy okazjos
Wam życzos tegos samegos
Wczoros bratos z żonos pytos skondos pyskos mosos opalonos
Egiptos,Marokos?
Na tos,że na działkos zapindalos z kosiarkos
Moznos? Anos moznos ,tanios i zdrowos