Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
jk, piekny termin, Szczawna nie znam.Myślę że w Łodzi i w Zduńskiej dzielą tym samym.Mnie w 2016 wysłali do Dziwnówka-bajeczne miejsce.Na zwolnienia też nie chodzę, zobaczymy co mi zaproponują , w lutym składam Teraz wydzwaniam o zwroty z funduszu.
Wiesiaja jeżeli pracujesz i są odprowadzane pełne składki to tak.Chociaż to jest wbrew logice .W nazwie jest Prewencja Rentowa a ja jeszcze nie widziałam emeryta na rencie, ale............
Eluniu, piszesz, że wysłali Cię do Dziwnówka, a jesteś łodzianką. A tam dosyć daleko. Jak to zrobiłaś? jk pisze, że Szczawno, a to tez więcej niż te magiczne 200 kilometrów.
Emik, lekarz napisał w komputerku nadmorskie i pani przydzielająca zastosowała się do polecenia.Moje schorzenie reumatologiczne to dodatek do głównego -endokrynologia .Ot i cała tajemnica, czyli dwie pieczenie na jednym ogniu Tylko dobra wola lekarza a właściwie rozsądek bo podstawowe schorzenie teoretycznie nie podlega rehabilitacji (nasz system lecznictwa nie przewiduje tego )ale powoduje wiele innych schorzeń.Wiem natomiast że mając odrobinę szczęścia można UPROSIĆ wymarzone miejsce.Powodzenia
wiesiaja pisze:Mam pytanie, czy będąc na emeryturze, też z ZUSu można się starać ?
Pobierając emeryturę można jechać z ZUS pod warunkiem ,że dalej gdzieś dodatkowo (na etat) pracujemy a pracodawca odprowadza wszystkie składki za Ciebie . szeroko opisywany w tym temacie "" Sanatorium z ZUS ""
A tak wogole to nie wiem czy jest jakies ograniczenie do 200km. My z lodzkiego nie mamy wyboru poza uniejowem w okregu 200 km,musimy jechac dalej. Wiadomo ze im blizej miejsca zamieszkania tym chociazby zus mniej oddaje kosztow dojazdu. Trzy lata temu bylam w ladku i w pokoju ze mna byla dziewczyna ze starogardu gdanskiego. Mi Pani w zusie mowila ze gdybym chciala nad morze jechac to mysialby mi juz cos wpisac lekarz wypisujacy podanie o sanatorium,ale ja chcialam gdzies bardziej w gory