Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
IwonaC pisze: Tadku, w zasadzie jak trafisz na fantastycznych ludzi na turnusie to i miejsce nabierze uroku, czego Ci serdecznie życzę
Dzięki Iwona za życzenia. Chyba jednak wybiorę się do tego Świnoujścia. Miałem napisać prośbę do NFZ-tu o zmianę ale chyba dam sobie spokój bo może i zamienią ale może to być w terminie listopadowo grudniowym.
Pozdrawiam
10387 Stan na dziś. Przez czerwiec i lipiec spadło 3323. Niech sobie wolno schodzi to będzie większa szansa na okres letni 2018 bo jak tak dalej pójdzie to wyskoczy w lutym.
Witam. Ja po oczekiwaniu od marca 2016, po weryfikacji otrzymałam .... Kołobrzeg MSWiA od 26.10.17 do 16.11.2017. Termin późny ale cieszę się z miejsca. Będę pierwszy raz w sanatorium nad morzem ( kilkakrotnie były góry) i mam nadzieję, że będzie równie pięknie. Może ktoś ma skierowanie w tym samym terminie. Może kawusia ...