Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzisiaj wyczytałam.że do października zniknie kolejny lek z aptek. Glucophage XR 750 Kto go przyjmuje.to szybciorkiem bieg po aptekach.W hurtowniach już go nie ma.Ja już na 2 m-ce dorwałam na przetrwanie.
Balbina79 pisze: 01 sie 2019 20:07
Oby, bo chciałabym z kimś mądrym skonsultować sprawę, którą muszę ogarnąć a nie wiem jak za nią się zabrać i czy w ogóle jest do ruszenia.