Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
6basia6!!!!
Wniosek składałam 17 czerwca,pisemko otrzymałam wczoraj ,że jestem czwarta w kolejce,a dzisiaj sprawdzałam i ....jestem piąta ...kurde to zamiast w dół ..leci w górę
Termin wyjazdu prawdopodobnie październik
Ibizka zobaczysz bedziesz pierwsza ktora dobrze napisze o tym sanutorium za tydzien powloke
sie do doktorki to moze pojade z tobo bo bardzo polubilam cie.
Ibizka piszesz juz od adwentu i duzo widzialas bylam jak ci pisalam w cichucinku wpokoju
dwie szwarne dziolchy razem mialy rokuf tyle co ja sama a mialy kieszonkowy komputrer
i wszystko czytaly i pokazaly mi pod kamero i restaurancii tych co piszo i plotkujom.
Ibiska posuwala sie twoja kolejka bo durzo pisalas najwiecej pisalas prawnuczka pokazala
jak czytac a wielekiejnocy jak pisac ona hce mniepoprawiac jest wyrozumiala i madra ale ja sama a w sanutorium w cichocimku bylam najstarsza a tu to nie wiem
Witam! Wczoraj 8260 20-sty miesiąc czekania ,a dziś nareszcie ....do weryfikacji...Może teraz już coś się przejaśni . Też chcę KOŁOBRZEG może być ina gwiazdkę