Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzwoniłam dzisiaj chciałam zwrot żeby wyjazd był już po świętach , za wcześnie mam dzwonić na następny tydzień dopiero ale tak był nie wzieła bo nic co by mnie interesowało nie było
Witam ,ja mam zamiar dzwonić dopiero w lipcu lub sierpniu może cos wydzwonie przez te dwa miesiące . Wiem ze latem jest mało zwrotów ale będę próbować .Pozdrawiam
Bogutka5 pisze:no to będę Gumisiu kibicowała i trzymała kciuki .... eli pokibicujemy późną jesienią. Ja może zaczne dzwonić dopiero w przyszłym roku.
Bogutka
Dzwońcie dziewczyny bo warto.Jestem przykładem,że można nawet w 1 dobę zorganizować się i jechać na drugi koniec Polski.
Było warto.Ja już powrót do rzeczywistości.
mnie by pasowalo zaraz po wekendzie majowym wyjechać ,
to bede dzwonić po 25 kwietnia ,
moze ktos mi podac numer do NFZ w Lodzi ,nie pamietam na jaki sie dzwonilo,
nie mam jakis preferencji licze na spontan