Szalona Paczka
-
zbigniew165
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 03 maja 2016 22:43
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękował: 73 razy
- Podziękowano: 97 razy
Re: Szalona Paczka
Co do przebywania w towarzystwie to będę nad morzem pracował już czwarty raz w tym samym miejscu, a pracuję z Polakami i Ukrainkami w większości i wszyscy się cieszą, jak przyjeżdżam do pracy, tak samo zresztą kierownictwo ośrodka i właściciele, to chyba jestem kontaktowy.
Zresztą Gienia może tu coś powiedzieć, bo znamy się z kilku wyjazdów nad morze.
Ja nie rezygnuję z dyskusji na temat pobytów sanatoryjnych i udzielam się jeszcze na fejsbuku w grupach sanatoryjnych.
-
Gość
Co do możliwości wyboru pokoju , moje zdanie jasno określiłem w innym temacie . Wypowiadałem się też , na temat nieuzasadnionych rezygnacji i konsekwencji , jakie powinny za tym iść .
Dodam nieco kolokwialnie - składać wniosek i rezygnować z wyjazdu , to tylko takie zawracanie duupy
Nie wierzę w to , co czytamMartinka pisze: 12 mar 2026 17:51
Nie będę tańczyła, jak mi zagrają , wszak jesteśmy, jako kuracjusze na równych prawach![]()
Teksty, żeby nie robić czegoś, bo jej szkodzi i nie może oddychać jest słabe. To nie do sanatorium, powinna się leczyć w sali z tlenemMówiła o perfumach, których powinnam uzywac w ubikacji.
![]()
Cóż ludzie są różni. I trudni .
Martinko
Słabe , to było ale Twoje zachowanie . Kobieta mówi , że nie może oddychać , przez zapach Twoich perfum ( zapewne alergiczka ) , a Ty piszesz , że powinna się leczyć w sali z tlenem
Wiesz co ja bym zrobił w takiej sytuacji ? - nie używałbym tych perfum w ogóle - niechby koledze się lekko oddychało i dobrze wspominał dzielenie pokoju ze mną - no , ale - jak sama napisałaś - ludzie są różni i trudni .
- ysy
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 03 kwie 2022 21:22
- Oddział NFZ: Pomorski
- Staż sanatoryjny: 8
Czy ja komuś narzucam tylko góry, góry, góry i tylko dwójki i trójki?
No ludzie na Boga, dajcie sobie na luz.
Zbyszku piszesz że masz stałego kolegę, ja piszę o obcych, o takich których dopiero poznam a nie o tych których znam od lat i boję się poznać kogoś obcego.
Znając Ciebie i Martinkę to już z góry wiem że zamiast podjąć rozmowę i konwersację to się na pewno na mnie obrazicie.
No trudno, wy sobie nie pozwolicie narzucać czegoś a ja też nie lubię nacisku i narzucania. Ale do tego służy normalna międzyludzka rozmowa, a nie dąsy i fochy.
- Martinka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 06 maja 2014 12:50
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 12
- Podziękował: 10 razy
- Podziękowano: 9 razy
Nie wypowiadaj się o mnie
Nie wiesz o mnie nic
Więc nie przyszywaj mi łatki
Jasne, że wolę jedynkę, niż gniezdżenie się w trójce ze starymi, egzaltowanymi babami
No normalny
-
Gość
Nie oceniam Cię też - daleki jestem od oceniania kogokolwiek - odniosłem się tylko do Twojego wpisu
- Martinka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 06 maja 2014 12:50
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 12
- Podziękował: 10 razy
- Podziękowano: 9 razy
Prosto jest dogadywać, kiedy nie zna sie w całości oglądu sytuacji
Dlatego szlak mnie trafia ba takie pitu, pitu i dogadywanie a potem tłumaczenie sie, że mój wpis nie dotyczył tego na co sie oburzasz
- GIENIA
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 18 maja 2016 10:12
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 16
- Podziękował: 256 razy
- Podziękowano: 137 razy
Wiele osób na to czekaGość pisze: 12 mar 2026 18:53 Wspominasz Zbigniewie , że gdy więcej osób będzie oddawać skierowania , będzie można częściej jeździć do sanatorium . Nie tak szybkonajpierw musieliby zmienić przepis , stanowiący o tym , że turnus można rozpocząć , nie po upływie 18 , a np. 12 miesięcy , od zakończenia poprzedniego .
-
zbigniew165
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 03 maja 2016 22:43
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękował: 73 razy
- Podziękowano: 97 razy
U mnie mgła i słaba widoczność, ale zapraszam na kawę, bo jak na razie nikogo nie ma.
Miłego dnia życzę
- GIENIA
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 18 maja 2016 10:12
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 16
- Podziękował: 256 razy
- Podziękowano: 137 razy
I u mnie mgła , ale słoneczko wychodzi
Uważajcie dzisiaj na ....
....