Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień dobry
Dołączam do towarzystwa przy kawie.
Też dzisiaj spałem mało, bo cztery godziny, ale ja mogę sobie później uciąć drzemkę, czego panie pracujące niestety muszą wytrwać w pracy.
Miłego dnia
A u mnie leje i szaro i zimno brrrr.
W pracy niestety
Kupiłam jakieś specyfiki na odchudzanie, wydałam 300 zl, i już od razu jestem lżejsza... w portfelu
Nic nie pomaga a przede mną leży na biurku 2 opakowania ciemnych groszków Korsarz , wysypanych na talerz - tak na pokuszenie, na pokuszenie.
Nie będę jadła, bo te 300 zł
Pozdrawiam
Zbigniewie Miło, że dołączyłeś
Rzeczywiście pogoda nie rozpieszcza, wróciłam od fryzjera, zmarzłam bbrrr, ciepły obiad czekał to choć tyle . Wczoraj pazurki, mogę świętować.Tylko najpierw trzeba coś przygotować. . Do niedzieli to może już ciepło będzie. Teraz święta nie są tak gromadnie obchodzone że zbierały się całe rodziny od najstarszego do najmłodszych. Czasy inne obyczaje odchodzą , niektórzy obchodzą święta pod palmami
Fryzjer , pazurki zrobione i po Świętach miałam się ogarnąć szpitalnie
Ale nie mogę, bo obowiązki w pracy, które muszę wykonać niestety tylko ja Vkur... się ale , odbiję sobie - zmienię kroplówkę, pójdę na dłuższe wolne...
- odpocznę
Nie mam siły na to wszystko
Zmęczenie materiału i ta pogoda wiosenna
Pozdrawiam i dosyć narzekania
Dzień dobry
Noc poranek na minusie ,słoneczko świeci ,będzie pogodny dzień Przygotowania do Wielkanocy ,tylko kulinaria pozostały Ogród zakończony ,posiane pod otulinie
Marzenko Wielkanoc też u mnie w domu ,z mała wnusia
Będzie się działo ,gwar spacerki ,inne atrakcje :
.Przywitam się z Wami ,
Spokojnego pogodnego dnia pozdrawiam