Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
ysy1 pisze: 10 sie 2019 10:43
Ewasz-ko spróbuj z DESMOXAN-em
Ha! żeby to było możliwe ysy1, jestem paskudnym alergikiem z Paszportem lekowym !!!
Wiem, wiem, powinnam tym bardziej pozbyć się tego nałogu. Moja doktor rozumie, że u mnie wszystko musi potrwać jakiś czas bo mi nie wskazane nagłe odrzucenie.
Takie ze mnie idywiduum
Ja mam tylko syna więc nie bardzo co mam liczyć, że ktoś coś dla mnie zrobi. Jak patrzę na swoją przyszłą synową to nie widzę swojej łatwiej przyszłości hehe
Balbinko, no cóż, najważniejsze by syn był szczęśliwy a synowa dała Ci szacunek.
Wiem o czym mówię, wiesz mi. A Ty młodym nie nadskakuj, niech sami sobie radzą. Poczekaj aż poproszą o radę lub pomoc lecz nie daj się wykorzystywać i nie oczekuj, że się odwdzięczą......
ysy1 pisze: 10 sie 2019 10:43
Ewasz-ko spróbuj z DESMOXAN-em
Ha! żeby to było możliwe ysy1, jestem paskudnym alergikiem z Paszportem lekowym !!!
Wiem, wiem, powinnam tym bardziej pozbyć się tego nałogu. Moja doktor rozumie, że u mnie wszystko musi potrwać jakiś czas bo mi nie wskazane nagłe odrzucenie.
Takie ze mnie idywiduum
Ewasz-ko T to pal najsłabsze jakie tylko można tak jak np. R1 lub podobne