kolejka do sanatorium 2013 rok

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
anka23_07swkrzyskie
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 15 kwie 2013 13:06
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0

Re: kolejka do sanatorium 2013 rok

Post autor: anka23_07swkrzyskie »

Zofka jak masz takie znajomosci to nas zabieraj do kolobrzegu a pozniej to pomyslimy w zime o gorach jestem chetna na wyjazd
Zofka
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 21 maja 2013 11:28
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: Zofka »

kochaniutko anka23 bardzo was polubilam nie bedziecie mialy klopotu ze mna to nie znajomosi to staruszka jestem i biuro
zlitowalo sie i pomaga bo ja bede dlugo jara nie mam 100 rokuf i ras jusz latos bylam w sanutorim zaraz prawnuczka powie
na mol pisanine powie nieladnie ale jaja modo taka czy co /
Rachel
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 05 kwie 2013 19:16
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Rachel »

Dokładnie za 24 dni rozpocznę kurację w sanatorium w Inowrocławiu. Czas oczekiwania na skierowanie wyniósł 20 miesięcy. To nie jest najdłuższy czas. Po powrocie z pierwszego sanatorium nie składałam wniosku od razu. Odczekałam rok, bo też i potrzeby zdrowotnej nie miałam. Teraz mam potrzebę więc skorzystam i przy wsparciu NFZ "podreperuję" swoje zdrowie czego także życzę wyjeżdżającym do sanatorium w tym roku, a oczekującym życzę cierpliwości. Każdy kiedyś wyjedzie, wszystko w swoim czasie. Oby tylko zdrowie nam dopisywało, cała reszta jakoś się ułoży. :)
ibizka wielkopolska
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 01 gru 2012 20:00
Podziękowano: 1 raz

Post autor: ibizka wielkopolska »

Anka23 bo wyszło na to, że ja już nie mogę się doczekać kiedy dostaniesz przydział. NFZ jak długo chce nas tu na forum jeszcze trzymać w niepewności??. Zofka dzwonimy do nich i załatwiamy Ance morze bo dosyć się naczekała. ;)
samanta
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 29 lip 2012 16:55
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: samanta »

O mnie chyba zapomnieli 720 numer i dalej nic nawet weryfikacji w maju po 18 miesiącach nie miałam ,ciekawe :roll:
samanta
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 29 lip 2012 16:55
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: samanta »

Sprawdziłam i tydzień temu o tej porze miałam 922 tz.tylko 200 oczek w dół :(
Awatar użytkownika
El Kopyto
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 23 cze 2013 11:55

Post autor: El Kopyto »

Samanta Fox? :mrgreen:
Zofka
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Czesc ibisko .Czytam czytam sie ucze .Teraz kropki i jak duze napisac .ibizko dzwononilam
do biura od jesieni moze to dadzo Ance tylko ona sama musi zapodac im swoj numer czy cos .
Gość

Post autor: Gość »

BOZENA196711 pisze:A ja ponownie zaczynam odliczanie :) Zarejestrowali mój wniosek 1.07.2013 pod numerem....60.870 :shock: Czas i tak upłynie więc w między czasie sobie poczekam :lol:
Ja takze zarejestrowałam swój wniosek 1.07.2013 mam numer 60953 jestem z nfz dolnosląski czekałam 3 tyg .na odpowiedz.Czas oczekiwania 23 mies. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: . A ty z jakigo jestes Nfz .Pozdrawiam :D
Zofka
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

W taki gorac staci w kolejce .Dobsze bo pod dachem .Pamietacie kolejki po jadlo mydlo powidlo slonina nie wytszymywala .
Po swiatowej wojnie nie bylo loduwek .Teraz chlodzo ciala w budynkach taksuwkach .Czekam z ibisko na gryfa z zimniejsza duzo wodo .
Zablokowany