Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Ysy zapewniam Ciebie, że nie chciałbyś moich problemów, zresztą każdy ma własne
Nie bez kozery tu jestem lecz chyba niedługo się wyniosę, bo nic nie dzieje się do przodu,
zarówno z moim zdrowiem, wyjazdami, zabiegami jak i tematami TU poruszanymi
Jęcząca to była Marta w Harrym Potterze
Dlatego zapraszam na Kawę , i idę na pazurki żeby chociaż psyche mi się polepszyło
Teraz na razie na miejscu się rehabilituje, Busko chętnie bym przyjęła z przydziału lub zwrotu.Nawet prosiłam żeby NFZ mnie tam skierował ale do Szczawna mnie wysłał Każdy ma swoje preferencje i jeden pojedzie tam gdzie gawrony zawracają a drugi zawsze będzie wybrzydzał.Wiadomo że że zwrotów można mieć jakiś wpływ na to gdzie się kuracja odbywa . Ysy Solec siarka najlepsza w PL
Nie wiem Martinko, nie oglądam bajek dla dzieci, więc nie mam zielonego pojęcia co to jest!
Jak ty masz bajeczne problemy to informuję cię że są inne fora, dziecięce i spróbuj tam szukać szczęścia.
Możesz zabrać ze sobą kilka osób z forum, raźniej będzie Wam jęczeć. Ty na prawdę nie masz pojęcia o problemach ludzi.
Idź zrobić PAZURKI i doopy nie zawracaj !!!