Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Właśnie...czasy się zmieniają musimy chcąc nie chcąc też się zmieniać i być otwartym na...nowe
Tak jak to forum to też forma poniekąd towarzyska piszemy znamy się lubimy lub mniej lubimy jak w życiu realnym
Kupiłam dziś truskawki 1+1 sklep na B....idę grzeszyć z dużą ilością śmietany i cukeruuu
No I pazurki zrobione
W sumie i niespodzianki byly lecz ja nie o tym
Wiesz Ysy zaczynałam Ciebie lubić, twoje niewybredne teksty do rzeczywistości, humoru, życia
Licytacja o zdrowiu na forum nie wchodzi w rachubę , każdy tu jest " zdrowy" na swój sposób
Nie oglądam takich bajek, ta wiedza Jęczącej Marcie została mi po dzieciach
Ysy mnie z forum wygania, więc chyba sie odlepię